6. jan. 2015

Renu 28‏ | Skin Revitalising Gel

annonse
Hi Lovelies!


Nytt år og nye muligheter til å ta bedre vare på huden! Jeg har prøvd et litt annerledes hudpleieprodukt i det siste som heter RENU 28, og er kjempe fornøyd!

For dere som ikke har hørt om ASEA eller RENU 28 før, er det et amerikansk merke som lager produkter basert på en spesiell vitenskap rundt cellefornyelse. RENU 28 inneholder viktige molekyler som vi allerede har i kroppen vår, men som vi produserer mindre av når vi blir eldre, og ved å smøre denne på huden hjelper man hudceller med å fornye seg selv. Altså rynker, arr, strekkmerker, pigmentflekker, hudtekstur og lignende forbedres. Det er en mild hud-gele uten konserveringsmidler, den er hypoallergenisk og ikke-komedogenisk som betyr at den ikke tetter igjen porene. Den inneholder heller ikke parfyme, som betyr at de ikke lukter noe og heller ikke irriterer huden. Oh yeah!

Gelen er gjennomsiktig og føles lett og fin på huden, den absorberes fort og er lett å bruke. Jeg er ikke den personen med verst hud, så jeg brukte geleen bare på t-sonene mine hvor jeg sliter mest og er veldig fornøyd med resultatet. Huden føles glattere, ser finere ut og sminken sitter bedre.Slik bruker du Skin Revitalising Gel:
 Rist tuben raskt og smør den på ønskede områder på kroppen – arr, rynker, merker eller ‘problemhud’. Gni geleen inn eller tørk av det overflødige. Brukes morgen og kveld.

Under kan du se en video som forteller mer om produktet og andre folk som har brukt det:


Veil. pris ca. 500,- Renu 28 Skin Revitalising Gel selges via utvalgte salonger. For å finne din nærmeste RENU 28 forhandler, kontakt Norway@asea.net

1 kommentar:

  1. En meget god beskrivelse av Renu 28. Et fantastisk produkt.

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3