6. jan. 2015

My Makeup brushes | Nilens Jord Black Diamond

Hi Lovelies!


Godt Nyttår! Jeg regner med at mange av dere sikkert fikk noe sminke til jul. Noe av det viktigste når det gjelder sminke, men som ikke blir så mye snakket om er sminkekoster og børster. For å legge bra sminke, man må man ha et bra grunnlag. Jeg kommer fremover til å tipse dere om favorittkostene mine og starter med kostene mine fra Nilens Jord som er fra Black Diamond serien. Denne serien består av 11 sminkebørster, jeg har 3 av dem og resten du kan sjekke ut her.

Børstene er laget av syntetisk hår, de er lette å bruke og føles veldig gode på huden og ikke minst så røyter de ikke! Black Diamond serien som har veldig lekkert design brenner ikke hull i lommeboken og koster fra 109-225 kroner.


 #126 Black Diamond Eyeshadow Brush Angle Cut 109,-
Denne kan brukes for å skape rette linjer når du påfører øyenskygge og er helt perfekt til å bruke når du vil påføre øyenskygge ved våtkanten, men jeg bruker den mest når jeg skal tegne/forme øyenbrynene.

#104 Black Diamond  Concealer Brush 169,-
 Denne har jeg faktisk aldri brukt som concealer-børste, men jeg bruker den til å legge øyenskygge. Den er perfekt til de stundene man kan ikke har all verdens tid til å sminke seg og vil legge mye øyenskygge fort og ennå være sikker på at resultatet blir bra.

#124 Black Diamond Eyeshadow Brush 119,-
 Denne bruker jeg som  klassisk øyenskygge-børste.


Veil pris 109 - 169,- Black Diamond serien kan kjøpes hos Fredrik & Louisa kjedene og makeupyourmind.no

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3