3. sep. 2016

Bobbi Brown | Sunset Pink Collection Review & Swatches

Hi Lovelies!


Denne sommeren kom Bobbi Brown ut med en nydelig limited edition kolleksjon som heter Sunset Pink. Kolleksjonen består av seks produkter og jeg har deler av kolleksjonen å vise dere i dag. Jeg vil først gi en shout-out til de som driver med pr hos Bobbi Brown, fordi jeg har sjekket ut resten av kolleksjonene og de har valgt ut produktene som vil passe min hudtone best. Takk! 


Først ut er stjernen i kolleksjonen: 

Bobbi Brown | Highlighting Powder - Telluride // kommer i 2 andre farger 
Denne highlighteren fanget oppmerksomheten min ved første øyekast. Da jeg fikk prøvd den ble jeg heldigvis ikke skuffet! Dette er min første highlighter fra Bobbi Brown noensinne, men på ingen måte min siste. Den er nydelig på huden, pigmentert og har lang holdbarhet og ikke minst gjør den at ansiktet mitt ser on fleek ut! Når jeg bruker denne, får jeg alltid kommentar om at highlighten min er on point og det er meningen. Den er veldig lett å bygge opp enten om du vil bare ha litt mer naturlig glød aka strobing eller go full instagram highlight lol

Bobbi Brown | Sheer Colour Cheek Tint  - Telluride // kommer i 2 andre farger
Dette er en veldig fin og kremte blush, som gir deg en nydelig og naturlig glød. Den er veldig lett å påføre og blande på huden. Enten du ikke har noe sminke på og bare vil gi huden litt farge og glød eller om du påfører den over sminke. Den er pigmentert og har lang holdbarhet. Jeg liker best å bruke fingeren til å jobbe med denne på huden. 

 Bobbi Brown | Tube Tints - Bare Shimmer  // kommer i 3 andre farger
Dere som kjenner meg og leser bloggen vet at jeg ikke er noe særlig fan av lipgloss, det er bare ikke helt for meg. Men jeg har testet denne for dere, og det er en god lipgloss, som har en veldig naturlig farge som inneholder shimmer. Den er pigmentert, behagelig på leppene og har lang holdbarhet. Så hvis du liker lipgloss, anbefaler jeg deg sjekke ut denne.

 fra venstre: Sheer Colour Cheek Tint  - TellurideHighlighting Powder - Telluride & Tube Tints - Bare Shimmer

Her bruker jeg alle produktene fra kolleksjonen.

#presseprøver

2 kommentarer:

  1. Har blitt så begeistret for Bobby Brown etter at jeg kjøpte litt diverse sminke før bryllupet (de hadde ikke den foundationen du anbefalte meg hehe, så det ble en fra Bobby Brown). Fikk veldig lyst på highlighter.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er virkelig et bra merke :) Hvilket foundation ble det? Ja, den highlighteren er nydelig <3

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3