27. aug. 2016

Les alt om de forskjellige beautyblenderne!

Hi Lovelies!


Endelig noe annet enn Urban Decay på bloggen, lol. Neida! Dere som har sett på youtube-videoene mine vet at jeg elsker beautyblendere. De har virkelig vært med på å revolusjonere måten jeg påfører sminken på og måten den legger seg i ansiktet. Beautyblenderen er en svamp som gjør at sminken sitter bedre og lenger i ansiktet. Det viktigste med beautyblenderen er at den skal brukes fuktig, hvis den ikke bruker fuktig kommer du ikke til å få et bra resultat og sminken vil ikke sitte/legge seg like bra ut på huden. Tro meg, de dagene jeg ikke fukter beautyblenderen ordentlig så ser man det. Sminken legger ikke seg bra i ansiktet og den ser ikke on point ut! Det jeg prøver å si er, husk og fukt beautyblenderen før bruk!


Den siste tiden har beautyblender kommet ut med rekke nyheter og jeg har hatt fått mange av de gamle og noen av de nye beautyblenderne å vise dere. Alle beautyblenderne er like gode, den eneste som er forskjellig er at noen av dem er store andre er små og de har forskjellige farger, men kvaliteten på alle er fantastisk!

beautyblender® | Original – Dette er den originale beautyblenderen og den er fantastisk! Merket sier selv at den passer best til å påføre foundation, pudder, bb krem, kremete blush og pudder. Jeg har brukt beautyblenderen min til alle disse produktene og den passet perfekt!
beautyblender® | pure – En hvit beautyblender som er spesielt laget for folk med sensitiv hud, fordi den er uten tilsatt farge. De sier at den passer best til å påføre serum, primer, fuktighetskrem, ansiktsrens og liggende! Den er akkurat lik den originale, men tanken bak tror jeg bare er så enkelt er at det ser finere ut å påføre disse produktene med en hvit beautyblender, istedenfor en svart en. Frodi man kan bruke den også til å påføre foundation osv. Pluss at det kan være greit å ha forskjellige beautyblendere til forskjellige produkter, så det er lettere å vite hvilken beautyblender som du skal bruke til hva.

beautyblender® | micro.mini – Denne sier de passer best til highlight, contour og conceal.  Den er spesielt fin når du trenger å komme til mindre områder i ansiktet. Lettere å bruke på mindre områder i ansiktet når du vil være mer presis, som highlight under øyenbrynet eller dekking av kviser. Jeg synes den er litt slitsom å holde, kanskje fordi jeg har store hender. Så den blir ikke så flittig brukt.


beautyblender® | liner.designer – Hvis du sliter med å lage den perfekte winged eyelineren, er dette redskapet fra beautyblender perfekt for deg. Den gjør det virkelig lettere å tegne eyeliner.

beautyblender® | Nude- Denne er akkurat samme som den originale, hvis jeg har fortsatt det riktig har de laget beautyblenderen i den fargen, fordi folk har klaget eller kommentert at den rosa fort ser skittten ut. Derfor har de laget en «nude» versjon. Tanken er god, fordi jeg har tenkt det samme at beautyblenderen fort kan se skitten ut, men svampen er jo beige. Fargen nude per definisjon er din hudfarge. Så den blir ikke akkurat nude på meg. Kvalitetsmessig er den like fantastisk som alle de andre beautyblenderne

beautyblender® | beauty.blusher – Denne har en medium størrelse som de sier passer best til å påføre blush. Enten det er krem eller pudder blush. Denne liker jeg spesielt godt å bruke til de mindre områdene rundt om i ansiktet.

beautyblender® | bodyblender™ - Navnet er selvforklarende, dette er en stor beautyblender som passer perfekt til å brukes på kroppen. Enten det er selvbrunning, foundation eller pudder.

beautyblender® | blotterazzi™ - Dette er en beautyblender som er helt perfekt å bruke når du føler at huden ser blank ut. Når du bruker  den på disse områdene absorberer oljene i huden og går den matt. Dersom du føler deg blank i løpet av dagen, bruker du denne på huden.

I denne videoen bruker jeg - beautyblender® pro

#presseprøver

2 kommentarer:

  1. Oi herlighet, visste ikke det fantes så mange. Enig med de små, de er liksom.. litt overflødig. Fikk veldig lyst å prøve Blotterazzi jeg da!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke sant! Det finnes mange forskjellige, du burde teste ut Blotterazzi! Du kommer ikke til å angre :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3