3. aug. 2015

For Men | Biotherm Homme Total Recharge

Hi Lovelies


For gutta! Vi jenter er som oftest veldig flinke med hudpleie, men noen som kanskje ikke er like flinke som oss er mennene i våre liv. Derfor tenkte jeg å tipse dere om hudpleie som kjæresten min bruker og liker veldig godt. Jeg har selv sett forbedring på huden hans etter bruk.
  
To av produktene Eivind bruker fra Biotherm Home sin Total Recharge kolleksjon heter Non-Stop Moisturizer og CC Gel.


Total Recharge Non-stop Moisturizer er en dobbeltvirkende fuktighetskrem som gir en energigivende følelse som hjelper mot å motvirke synlige tegn på trøtthet.  Denne passer spesielt perfekt nå på sommeren hvor man er mye ute og ofte på farten. Det hender gjerne at man ikke får nok søvn, men har ikke lyst til å gå rundt seende som et slitent troll. Non-stop Moisturizer har en pumpe som gjør den lett å bruke.

Total Recharge CC Gel, er den første anti-trøtthetstegn CC gel'en dedikert til menn, den er utviklet gjennom å bruke Invisi-pigment teknologi ™, som betyr at det er en krem som jevner ut hudtonen. Den brukes etter din vanlige hudkrem. Begge produktene har en kjølende og oppfriskende effekt på huden. De absorberes fort inn i ansiktet, og etterlater den mykere og med en naturlig glød - uten at huden føles fett eller klissete etterpå. Produktene har en frisk lukt av mint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3