9. mar. 2015

Event | In France celebrating Lancôme's 80th birthday‏

Hi Lovelies!


Når et av dine favorittmerker som også er et av verdenes største sminkemerker fyller 80 år og de inviterer deg spesielt til Frankrike for å feire med dem føles det utrolig spesielt og veldig gøy! Lancôme fylte 80 år og inviterte til koselig cocktailunsj hos den franske ambassaden.


Dette var mitt første besøk ved den franske ambassade og det var veldig spesielt å være der. Det så superflott ut! Det var nesten sånn at jeg ikke hadde lyst til å bevege meg av frykt for å ende opp med å søle eller knuse noe. Først var det champagne og mingling! De hadde pyntet rommene med Lancôme – sminke/parfymer og fine bilder av deres flotte ambassadører

Vi fikk så en presentasjon av Lancôme sin historie fra selskapet ble startet av Armand Petitjean i Frankrike i 1935 og frem til i dag. Visste dere at Lancôme først startet med parfymer før de et år senere begynte med hudpleie også året etter med sminke?


Helt siden slutten av 40-tallet har Lancôme hatt ambassadører som reiser rundt for å representere Lancôme. Det er i senere år de har begynt å bruke kjente damer som ambassadører som fantastiske Lupita Nyong’o, Lily Collins og Penelope Curz. Jeg liker at alle disse damene representer de forskjellige damer som lever på denne jorden. Jeg likte også spesielt godt at disse damene ikke bare ble valgt fordi de er pene, men fordi de er sterke, selvstendige kvinner som har mye å komme med. De har sterke meninger og står opp for det de synes er rett.

 Kommende ad for Advanced Génifique Youth Activating Concentrate! Er den ikke flott < 3

Etter presentasjon ble vi ført inn i et nytt rom, Henrik Steen, Skandinavisk Makeup Artist for Lancôme presentere fire forskjellige jenter som representerer Lancôme og ga dem fire forskjellige makeup-looks ved bruk av Lancôme sine ikoniske produkter og noen nye. Jeg ble utrolig glad over at Henrik hadde valgt modeller fra alle verdensdelene (nesten). Det varmet hjertet og det gjør at man føler seg inkludert. Jeg smilte veldig mye! Henrik selv nevnte noe om at verden blir mindre og at alle burde bli representert. Helt enig!
Lars Victor Askheim fra Canon gikk rundt å tok bilder av oss, som de hang opp på inspirasjonsveggen og som vi kunne ta med oss hjem på vei ut. Det var veldig koselig og bildene ble superfine.
Takk til Sophie og Lancôme for invitasjonen, og for en veldig fin ettermiddag!
2 kommentarer:

  1. Hei :) jeg lurer bare på hvilken resturant du, moren og søsteren din var på i en av episoden av bloggerne ? Hva het den resturanten og hvor i Oslo ligger den ?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei :) Beklager for seint svar, vi spiste på Südøst Asian Crossover. De ligger rundt 10 minutter fra Oslo City med buss. Sjekk ut nettsiden deres her: http://sudost.no/no/

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3