2. aug. 2014

YSL Rouge Volupté 08 Fetish Pink Review

Hi Lovelies!


Noe av det jeg gledet meg til mest under turen til Nice, var å stikke innom Sephora. Etter å ha loket rundt i butikken en stund endte jeg bare opp med to ting, en sminkepung fra Sephora og denne fine leppestiften fra YSL. Nå i senere tid angrer jeg på at jeg ikke kjøpte mer! Nå over til det innlegget egentlig skal handle om! Den fantastiske YSL Rouge Volupté 08 Fetish Pink YSL Rouge Volupté 08 Fetish Pink er en lys rosafarge. YSL har jo flere forskjellig leppestiftserier og denne leppestiften er fra rouge volupté  serien som betyr at leppestiften har en kremete formula med shine.


Leppestiften som føles veldig godt på leppene har spf 15,og en veldig høy pigmentajon som betyr at den er veldig dekkende og holder leppene fuktig. I tillegg holder den god stund før du trenger å ta touch up. Fetish Pink lukter veldig godt, og jeg synes den minner om blomster. 

Noe av det jeg elsket mest med leppestiften, bortsett fra selve leppestiften i seg selv, er selve designet som gir en eksklusiv følelse. Et enkelt design med fine detaljer  og jeg blir glad når jeg ser på den. Låsemekanismen er veldig bra så når du lukter den, holder den seg lukket.Selv om de koster litt er de vel verdt prisen.  Bare se hvordan den ser ut!Veil.pris: 305,- Kan kjøpes hos GlasMagasinet, Steen & Strøm Magasin eller på kicks.no, som sender til hele landet

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3