3. aug. 2014

Nyhet! Vichy Dermablend

Hi Lovelies!


Som Vichy fan ble jeg ganske oppspilt da jeg hørte at de skulle komme ut med en ny makeup-serie med fantastisk dekkevne til hud og kropp. Jeg ble ekstra glad etter at jeg leste mer om den på turen min hjem fra Barcelona, i den britiske utgaven av Cosmopolitan. Serien Dermablend som kommer ut i Norge 1. September er for folk som ønsker å dekke mindre og større skin imperfections, som ujevn hudtone, mørke ringer, akne, kviser osv. Den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Selv om jeg ikke er den personen som burde klage over huden sliter jeg litt med mørke ringer, ujevn hudtone og kviser som de fleste gjør.


 Corrective compact cream foundation, Total body corrective foundation & Setting  PowderAlle produktene i serien med unntak av Total body corrective (Den kommer ut i 3 nyanser, sjekk de ut her.) kommer de i 5 nyanser: 15. Opal som er den lyeste og 55. Bronze er den mørkeste. Sjekk ut alle nyansene her

Alle produktene har høy pigmentasjon og minst spf 30. Jeg elsker sminke med høy pigemtasjon da man får så mye mer ut av produktet. Den er også paraben, parfyme & allergifri + at den er vannfast. I tillegg skal den også føles superlett i ansiktet og på kroppen. Jeg gleder meg til å se om forventningene mine innfris.

Kan kjøpes på Apoteket og serien koster fra 195 kr.

PS: Vinneren av Canon konkurransen ble Anita! Takk for at dere ble med på konkurransen og det blir flere konkurranser i fremtiden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3