6. jun. 2016

Yves Saint Laurent | Rouge Pur Couture The Mats - #209 & #210

Hi Lovelies!


Da jeg hørte at YSL hadde matte leppestifter, visste jeg at det var noe jeg måtte sjekke ut! Dere vet jo hvor mye jeg elsker matte leppestifter. Jeg var heldig og fikk tilsendt to stykker fra Yves Saint Laurent sin Rouge Pur The Mats kolleksjon. Som vanlig er designet til YSL helt nydelig og veldig instagram-vennlig. Jeg elsker det!


Jeg har Yves Saint LaurentRouge | Pur Couture The Mats - #209 & #210De er veldig pigmenterte, har lang holdbarhet og har en kremete formula som gjør at de er behagelige på leppene og det er fordi de blant annet inneholder jojoba olje som er med på å pleie, beskytte og gi leppene fuktighet under bruk. Jeg må sjekke nok sjekke ut de andre fargene i denne kolleksjonen også!


#209 – En klassisk rødleppestift med litt oransje undertoner.


#210 – En nude leppestift med rosa undertoner

4 kommentarer:

  1. Åh den lyseste var skikkelig fin!! Fikk veldig lyst å bestille, men studentlommeboken er ikke så tykk, så jeg lurte på om du tror at den blir mer rosa på meg, som har ganske lyse trekk? Sliter litt med å finne en nude-farge som ikke er for rosa, eller for gul. Ser at farger som er nude, men som ser ganske diskret rosa ut på de litt mørkere vennene mine, fort blir litt "fjortis-rosa" på meg:-(

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :) Den vil nok være litt mer rosa på deg, så hvis du har mulighet burde du dra innom butikken å prøve den på. De selges i de fleste kicks butikkene rundt om i landet. Hvis du bor i Oslo, har de stort utvalg leppestifter hos Glassmagasinet og Steen&Strøm. Eller så burde du sjekke ut Urban Decay eller MAC sine leppestifter som er rimeligere og har et stort utvalg farger :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3