2. mai 2016

Urban Decay | XX Vice Ltd Reloaded Palett

Hi Lovelies!


Først vil jeg takke for de fine tilbakemeldingen på forrige innlegg! Det er noe jeg setter utrolig stor pris på. Over til noe annet fint, nemlig denne nydelige limited edition paletten XX Vice Ltd Reloaded fra Urban Decay. Denne ble lansert tidligere forrige måned i forbindelse med deres 20-års jubileum!


Det som er så spesielt med denne paletten er at den inneholder vintagefarger som ikke finnes lengre, nye farger og ikke minst favoritter fra de andre palettene.

Dette er virkelig en nydelig palett med flotte farger! I sann Urban Decay stil er skyggene veldig pigmenterte, lette å jobbe med, lang holdbarhet og de ser som alltid nydelig ut på huden. XX Vice Ltd Reloaded er en allsidig palett som kan brukes til å lage en mengde looks med. Paletten består av 20 ulike farger og under ser dere swatches av alle fargene. Fra venstre:

Suspend ,Oil Slick, Roadstripe , Gash, Midnight Cowboy, 501 ,Shallow ,Laced , Hot Pants, Mildew, Smog, Misdemeanor ,Freakshow ,Asphyxia , Acid Rain ,Moonflower , UV-B ,Goldmine , Twice Baked & Anonymous Pale 


Jeg har unboxet paletten og resten av sommerkolleksjonen til Urban Decay på youtube-kanalen min her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3