7. mar. 2016

Lancôme ss16 | From Lancôme With Love Collection

Hi Lovelies!


Her kommer deler av Lancôme sin nydelige vårkolleksjon, Lancôme with love! Kolleksjonen er inspirert av den lekende og eventyrlystne parisiske kvinne. Det er en kolleksjon fullt med lekre pastell farger og jeg elsker pastell og er mega klar for våren! Synd været og jeg ikke er på samme bølgelengde ennå, men det kommer!


#153 Bleu Ciel Parisien, som dere har sett på nails of the day, er en asurblå neglelakk som har glossy finsh, mye pigmentasjon og lang holdbarhet. Det finnes også 3 andre nydelige pastellfargede neglelakker i vårkolleksjonen til Lancôme. 


#My Parisian Pastels – En nydelige cheek & eye palette som inneholder 9 neopastellfarger. Se så utrolig fint design på selve paletten! Kvinnen med ballongen på eventyr i Paris. Alle fargene i paletten har shimmer finish, og som sagt er dette en blush og øyenskygge palett. Den er også veldig fin til å brukes som highlighter, en veldig søt palett med lang holdbarhet.


Swatches av paletten.#407 Corail de Ville En koral farget leppestift som er sheer med glossy finish! Den har fin holdbarhet for en sheer leppestift og føles veldig god og behagelig på leppene. 

#10 Bleu Parisien En matt asurblå eyeliner! Denne fargen er veldig kul, og alle hudfarger burde kle den. Eyelineren er lett å bruke og har lang holdbarhet. Den irriterer ikke øyet under eller etter bruk.

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3