9. des. 2014

Giorgio Armani Beauty | ss15

Hi Lovelies!


Sist uke var jeg på pressefrokost med Giorgio Armani Beauty. Jeg har tidligere ikke brukt noe av sminken deres, men har vært stor fan av parfymen Si Intense. Den lukter veldig godt og jeg anbefaler dere å dra innom nærmeste parfymeri så dere kan sjekke den ut.


På bakgrunn av dette var jeg derfor veldig spent og nysgjerrig på å lære mer om Giorgio Armani beauty og prøve produktene deres. Vi startet dagen med en god frokost før vi fikk en presentasjon av alle produktene som kommer ut i første halvdel av 2015. Presentasjonen ble holdt av Marcela Linke, som er Scandinavian Product Manager Junior hos L’Oréal Luxe. Etter å ha testet alle produktene under presentasjonen kan jeg lett fortelle dere at det bare er å glede seg!


For dere som ikke er så kjent med Giorgio Armani Beauty kan jeg fortelle at det verdens eneste haute couture skjønnhetsmerke. Armani begynte først å lage parfymer tidlig på 80-tallet og gikk så videre med sminke og hudpleie.

Under kan dere se noen av tingene som Giorgio Armani beauty kommer ut med i første halvdel av 2015. Gled dere!

 Light Master Primer lanseres i slutten av februar 

Light master primer skaper en speilligende overfate, som markerer kinnbeinene og ansiktskonturene samtidig som den toner end ujevnheter i ansiktet. Denne primeren inneholder Micro-fil perlemor, som endrer farger når lys reflekterer i den, samtidig som den gir glød og etterlater en frisk hud.

Fuchisa Maharajah-kolleksjonen: lanseres i midten av februar

Inspirert av den subtile skjønnheten og de livlige dype fargene fra indiske broderier, gir Linda Cantello, Giorgio Armani sin internasjonale makeupartist, fuksia hovedrollen i en strålende og dristig kolleksjon i begrenset opplag. Sì EdT lanseres i slutten av januar 

Giorgio Armani introduserer Sì Eau de Toilette - en ny, lys og delikat tolkning av Sì. Duften innledes med saftige noter av solbærsorbet og grønne pærer. 

 Eye Tint lanseres i slutten av januar 

Eye Tint er en flytende øyenskygge med fargesterke og lekende farger som påføres i flere ulike lag. Eye tint består av 12 nyanser som er inspirert av Giorgio Armanis universe, og avspeiler de delikate teksstilne som benyttes i hans kolleksjoner.

Eye tint går fra flytende til fast på et øyeblikk og fester seg perfekt til øyelokket og holder 16 timer, den kan benyttes som en eyeliner eller for å skape smokey eyes, med. Eye tint kombinerer renheten av pudder, en holdbarhet som minner om blekk og følelsen av en krem.


Armani/Prive: Pivoine Suzho lanseres i midten av februar 

Giorgio Armani introduserer Pivoin Suzho,det nyeste tilskuddet til Les Eaux-kolleksjonen og den første Armani/Prive-duften, som er inspirert av de meste legendariske hagene i Asia, Suzhou. 

Parfymen er en frisk og majestetisk tolkning av en kinesisk hage, der tangerin, rosepepper og lyse bringbær blandes med duftene av pion og rose.

Armani Runway-kolleksjonen lanseres i slutten av mars  i et begrenset opplag eksklusivt på Steen&Strøm

Gjennom flere sesonger har Giorgio Armani Beauty jobbet med en rekke ulike pigmenter og baser som har vært tilgjengelig backstage under motevisningene, og som til slutt har resultert i en stor Runway Lab. Et unikt utvalg utformet sammen med Linda Cantello, Giorgio Armanis internasjonale makeupartist, for bruk backstage på Giorgio Armanis motevisninger. Armani Runway Lab gjør det mulig for Linda Cantello å skape farger, konsistenser og nye makeupprodukter live bak kulissene. Fra og med denne sesongen, dvs. vår/sommer 2015, kommer Giorgio Armani Beauty for første gang til å produsere og lansere produktene skapt via Armani Runway Lab av Linda Cantello backstage under visningen.

ARMANI RUNWAY makeupkolleksjonen består av tre produkter i eksklusive nyanser: En couture-palett for ansiktet og øynene, en leppestift og en neglelakk. Alle produktene er skapt bak kulissene under motevisningen og kommer til å selges offentlig kun seks måneder etter visningen, to ganger per år.


STEM PÅ MEG SOM "ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HERVOTE FOR ME AS "BEAUTY BLOGGER OF THE YEAR" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HERE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3