9. des. 2014

Affordable red lipsticks for Christmas | L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds

Hi Lovelies!


Nå går vi inn i sesongen hvor jeg synes folk bruker mest røde lepper, altså jul og nyttår! Jeg tenkte jeg skulle tipse om noen rimelige leppestifter som er fine gaver til seg selv eller noen man er glad i. Uten å brenne hull i lommeboken.

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds består av 8 matte røde fargede leppestifter som er inspirert av L'Oréal Paris sine vakre ambassadører, Alle ambassadørene til L'Oréal har vær sin farge, som skal være en indikator for hvilken rødfarge/nyanse som passer din hudtone best! Dette synes jeg er veldig kult, fordi det kan være vanskelig å vite hva som passer deg. Husk at det er bare veiledning, hvis du finner en farge som du tror du kler deg bedre, så skal du går for den. Jeg har ikke fulgt veiledning helt og endte opp med fargene til Blake, JLo og Doutzen. Selv om L'Oréal beskriver leppestiftene sine som matte, personlig synes jeg de har mer en satin finish, som betyr at de har litt mer shine enn matte leppestifter. 


Jeg likte disse leppestiftene veldig godt. De har lang holdbarhet, lett å påføre, mye pigmentnasjon og holder leppene fine og ikke minst fuktige en god stund, det er fordi de inneholder blant annet Jojoba olje. 

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds
Doutzen: En varm, rødfarget leppestift med oransje undertoner.
Blake: En klassisk rødfarget leppestift som er kald med blåïsh undertoner.
JLo: En klassisk rødfarget leppestift.

( her har jeg på Jlo )


 Veil.pris: 139,-  L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds kan kjøpes hos L'Oréal-butikken eller andre steder hvor de selges L'Oréal Paris produkter.


STEM PÅ MEG SOM "ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HER

VOTE FOR ME AS "BEAUTY BLOGGER OF THE YEAR" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HERE

PS: Vinnerne av Dermologica konkurransen ble: Solveig, Johnny & Pia! Jeg har sendt dere mail : )

1 kommentar:

  1. They all look so pretty! I'm getting them =)

    www.tipstokeep.blog.com

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3