28. nov. 2014

The Body Shop | Glazed Apple Body Butter

Hi Lovelies!


Hvis du ikke har kommet i julestemning ennå, vil dette body butteret fra The Body Shop i hvert fall gjorde det! Først av alt, la oss snakke om hvor utrolig søtt designet til Glazed Apple Body Butter er! Jeg elsker glitteret og sløyfen på eplet.

Glazed Apple Body butter lukter helt fantastisk, den lukter som eple-godteri, det er i hvert fall sånn jeg best kan beskrive lukten. Alle body butterne til The Body Shop har en rik og kremete konsistens. Jeg elsker "fete" kremer, så det er noe av det jeg liker best med body butteret har den er så rik. Body Butteret føles utrolig godt på huden og etterlater den føles fresh og luktende godt. Glazed Apple absorberes raskt inn i huden når du påfører den og huden blir ikke irritert eller begynner å klø etter brukt.

Kremen er en del av The Body Shop sin nye limited edition serie som er basert på julen og Glazed Apple Body Butter inneholder nærende eplefrø-olje fra epler som er dyrket i de italienske alpene + at den som inneholder community fair trade kakosmø og sheasmør. The Body Shop Glazed Apple serien inneholder også 8 andre produkter som du kan sjekke ut her.


Veil. Pris 189,- Glazed Apple body butter kan kjøpes hos alle The Body Shop butikker eller forhandlere som selger The Body Shop produkter. Eller hos thebodyshop.no som sender til hele landet.

2 kommentarer:

  1. Hei, bodybutteren koster 189kr, mens den lille koster 69kr. Men samtidig så begynner mange av butikkene å gå tom for disse.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei :) Tusen takk! Jeg skal endre det nå :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3