25. sep. 2014

Lancôme | Teint Miracle Foundation 10 Praline Review

Hi Lovelies!


Jeg tenkte skulle jeg tipse dere om min nye favoritt-foundation fra Lancôme som heter Teint Miracle. Jeg bruker #10 Praline og dere har nok sett at jeg har brukt den, når dere ser produktene jeg har brukt til face of the day. Sjekk det ut her 

Den er olje og parfymefri med spf 15, og det er alltid bra med foundation som har solfaktor fordi det er  viktig å ta vare på huden. Foundation inneholder nesten 40% vann og gir god fuktighet til huden, uten å tette ikke igjen porene etter bruk. Huden holdes fuktig hele dagen og den sitter også veldig fint på ansiktet hele dagen/kvelden. For de med sensitiv hud passer den også godt.

Den har høy pigmentasjon så du trenger ikke bruke så mye av produktet før du får et flott resultat. Den føles utrolig lett ut på huden og er veldig lett å påføre. Dekningen er medium=full med et naturlig look. Du kan bygge den opp til hva slags sminke look du går etter. Den har litt shimmer som gir en veldig fin og naturlig glow.

Designet er veldig fint og elegant og ikke minst praktisk! Jeg elsker produkter med pumpe, det gjør at den er lett å bruke og jeg føler jeg får brukt opp alt av produktet på grunn av pumpen.


Veil. pris: 410,- Teint Miracle kan kjøpes hos GlasMagasinet, Steen & Strøm Magasin eller på kicks.no, som sender til hele landet. 

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3