4. jun. 2014

How To Find The Right Makeup Remover + My Makeup Remover Formula 10.0.6 Keep Me Clean Purifying Facial Wipes

Hi Lovelies!


Jeg bruker mye sminke og siden det er mye som skal av på slutten av kvelden betyr sminkefjerner utrolig mye for meg. Det er noen ting som er avgjørende for meg når de gjelder sminkefjerner og det burde det være for deg også.

 *Den skal ikke svir under bruk eller etter bruk. 
*Den skal fjerne sminken effektivt og fort. 
*Den må ikke gjøre huden tørr og irritert. 

Noe av det vangliste med å kjøpe sminkefjerner er jo at man ikke kan prøve den i butikken, i alle fall ikke på en optimal måte. Derfor er det viktig å lese foran og bak på pakken, se hva den inneholder og eventuelt google for å lese hva andre folks opplevelser er. Dersom du har veldig sensitiv hud kan det være en ide å  spørre på apoteket. Som jeg nevnte tidligere er det viktigste når det kommer til valg av sminkefjerner å finne en som ikke irriterer huden eller gjør den tørr.


En av sminkefjerne jeg bruker er Formula.10.0.6 Keep Me Clean Purifying Facial Wipes.  Hovedingrediensene i Keep Me Clean er agurk og trollhassel. Agurk er bra for huden på grunn av sin kjølende effekt og den gjør huden myk og smidig. Trollhassel hjelper mot rødflammet og irritert hud, i tillegg til at den hjelper til med å rense huden og tørke ut kviser. Den er også betennelsesdempende, desinfiserende og bakteriehemmende. Den er utrolig lett og enkel å bruke, du bare tar ut en wipe fra pakken og begynner. 

Den skal forresten også bli med på flyturer i løpet av sommeren, ettersom den er perfekt hvis du bare vil freshe opp huden litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3