21. jun. 2016

Summer News | Estée Lauder Bronze Goddess Summer Glow Collection

Hi Lovelies!


Denne sommeren kommer Estée Lauder ut med kolleksjonen Bronze Goddess Summer Glow. Kolleksjonen består av 6 produkter og noen av dem er limited edition mens andre allerede finnes i sortimentet deres. Jeg har to av produktene å vise dere.

Først la oss snakket om designet, jeg elsker gull-packaing, det vet dere. Så jeg føler disse veldig!


Estée Lauder | Summer Glow Eyeshadow Palette ( Limited Edition )
Paletten består av 6 nydelige farger. Det er en fin og allsidig palett som kan brukes til både hverdags- og festsminke. Paletten kommer med en fin tosidet børste. Øyenskyggene er pigmenterte, lette å jobbe med og har god holdbarhet. 


Estée Lauder | Summer Glow Multi-Palette ( Limited Edition )
Denne er suveren å ha med på ferie ettersom det er 3-1, som gjør at du sparer plass når du pakker. Paletten består av 3 produkter: bronzer, higlighter og blush. Jeg synes det er en veldig fin palett med produkter som ser fine ut på huden, har god holdbarhet og er pigmenterte! Bare se på blushen og highlighten, nydelige farger! Det eneste jeg ikke likte med paletten er bronzeren og det er fordi den ikke gir noe særlig utslag på ansiktet mitt.  Hvis du ser swatchen under, har jeg brukt mye produkt for å få vist det, men når jeg bruker det på huden ser man ikke noe. SÅ, jeg kunne ønske de hadde laget en til versjon av denne paletten med mørkere bronzer til folk med mørkere hudtone. Jeg har sett bronzeren på Celina Karine, hun bruker den i denne videoen og den ser utrolig nydelig ut på henne! Derfor er det trist at jeg ikke kan bruke den.

#presseprøver

3 kommentarer:

 1. De så veldig pene ut i pakningen men synes fargene var litt blasse og kjedelige?? Bare min mening! Fine bilder da og kul blogg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk <3 Jeg skjønner hva du mener det er ikke den mest spennende kolleksjonen, men den er fin :)

   Slett
  2. Hehe den skal vel kanskje være sånn idk!

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3