24. feb. 2016

Affordable brows | Urban Decay - Brow Beater Review

Hi Lovelies!


Øyenbryn er veldig i trendy om dagen og mange merker kommer ut med nye produkter til øyenbrynene! Dette er en trend som kommer til å vare en stund og nå skal øyenbrynene se fyldige og naturlige ut! Denne høsten kom Urban Decay ut med brow beater! Den gjør virkelig det navnet tilsier og "beat your brows" sånn at de ser flawless ut. Jeg synes navnet er litt rart, men den er on fleek!


Urban Decay sin brow beater kommer i 4 forskjellige farger, så alle finner en farge som ser bra ut på dem. Fargene er Taupe, Warm Brown, Neutral Brown & Dark. Jeg har fargene warm brown og neutral brown som er 2 nyanser av brun, med nøytral og varm undertone. Jeg synes de passer øyenbrynshårene mine og hudfargen min best, selv om jeg synes dark fort kanskje kan bli litt for mørk til tider. Blyanten kommer med en børste på den ene enden, som er veldig praktisk når man vil børste hårene før eller mens man tegner bryn.


Øyenbrynsblyanten er lett å bruke, med en tynn tupp,  som gjør det det lettere å tegne naturlige "hårstrå" bryn, fordi det ikke kommer ut så mye farge om gangen. Det kommer liksom litt og litt og det gjør det lettere å beregne hvor mye man trenger. Brow Beater er vannfast og det er veldig viktig. Hvem liker vel at øyenbrynene glir av i løpet av dagen? Den koster bare 190 kroner og jeg har sett at den har blitt sammenlignet med Anastasia Beverly Hills sin Brow Wiz som koster 232,- så dette er rimelig! Neutral Brown

Warm Brown
Hvilken farge likte dere best på meg? 

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3