2. des. 2015

The Ultimate Luxury | Giorgio Armani Maestro brushes

Hi Lovelies!


Som jeg har nevnt tidligere har kvaliteten på sminkekostene dine mye å si for hvordan sminken blir påført og hvordan den legger seg på ansiktet. Dårligere koster gir dårligere resultat og i anledning Giorgio Armani Beauty sitt 15 års jubileum kommer de ut med en rekke nyheter. En av dem er en fantastiske serie med sminkekoster! Giorgio Armani | Maestro Brushes!

De er så vakre at jeg nærmest kviet meg for å ta kostene i bruk! Jeg ville bare ha dem som pynt på hjemme. Armani Maestro brushes, består av 11 koster, blant annet til foundation, øyenskygge, concealer og konturing. Armani har med andre ord behovet ditt fullstendig dekket når det gjelder koster, som ligger på en pris fra 280 – 1020,- . De koster altså litt mer, men her betaler du for kvalitet. Gode koster varer i flere år, se på det som en investering.

De føles helt fantastiske på huden og jeg har faktisk vanskelig for å beskrive akkurat hvor gode og myke de er! Dette er fordi kostene er håndlaget av naturlige geitehår. Det gjør det å påføre sminke til en lek. Maestro Brushes irriterer ikke huden under eller etter bruk og de røyter ikke.  De er helt nydelige.
Øverst til venstre -

Angled Eye Brush
En kost perfekt til å legge naturlig å fin øyenskygge

Blender Brush 
En kost perfekt til å påføre sminke med og blande den inn i huden

Concealer
Perfekt til å påføre concealer og jobbe med den. 


Sculpting Powder Brush
 Denne børsten er perfekt til å bruke til konturing av ansiktet, som å definere kjeven og kinnbena. 

 
Giorgio Armani Maestro brushes kan kjøpes hos Kicks eller kicks.no og Gimle Parfymeri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3