6. des. 2015

Favoritter | 10 Skjønnhetsprodukter for under 150 kroner!

Hi Lovelies!

Dere likte innlegg om skjønnhetsprodukter for under 100 kroner så godt, så her kommer mine favoritter for under 150 kroner.1. H&M Beauty | Cover Up Concealer Chestnut 59,90,-

Jeg liker denne concealeren fra H&M utrolig godt og for prisen er den et kupp. Den ser veldig bra ut på huden, er lett å jobbe med, gir et naturlig og fint resultat og har god holdbarhet. Det eneste som er litt synd er at flasken ikke er større. Jeg opplevde at den ble tom litt for fort.  

2. MAC Cosmetics |  Lip Pencil 145,-

Jeg elsker liplinerne fra MAC; De føles veldig gode på leppene, har lang holdbarhet og tørker ikke ut leppene mine. Jeg bruker liplinerne mine mest som leppestifter. De er supergode! 


 3. Aquaderma | Sensitive Mineral Facial Wipes 36,-

Utrolig bra sminkefjerner fra AquaDerma! Denne fjerner sminken raskt, tørker ikke ut huden underveis og svir ikke når man bruker den. Den er fri for blant annet parfyme, parabener og alkohol. Som er veldig bra for huden! 
4. Biotherm | Beurre De Levres 99,-

Denne leppomaden fra Biotherm er bae! Som dere vet elsker jeg leppomader, ikke bare fordi det er viktig å ha leppene kysseklare, men fordi tørre lepper ikke er bra. Ikke bare fordi det gjør vondt men også fordi det er et tegn på at huden er skadet og trenger pleie. Leppomaden inneholder blant annet biologisk sukker fra akasietre, som er med på å fjerne hudceller og gjør leppene myke.5.  Yves Rocher | Highlighter 49,-

 En herlig highlighter fra Yves Rocher! Den gir en fin og naturlig look, har lang holdbarhet og er lett å jobbe med! Jeg digger den!


6. L'Oreal Paris | Super Liner Perfect Slim 109,-

Denne eyeliner har jeg skrevet og snakket mye om! Dette er en soleklar favoritt og jeg elsker den! Den er superlett å bruke, har lang holdbarhet og gir en veldig fin og svart farge.


7. Rituals | Shanti Shower Indian Rose & Sweet Almond Oil 90,-


Nydelig dusjolje fra Rituals, som lukter som den fine blomsten Indian Rose! Den føles så fantastisk på huden og det er nok fordi den inneholder mandelolje, som etterlater huden myk og god.


8. John Frieda | Brilliant Brunette Enhancing Conditioner 99,-

Jeg liker denne balsamen fra John Frieda veldig godt! Den gjør håret mykt, og gir fuktighet. Brilliant Brunette Enhancing Balsam inneholder blant annet mandelolje, som er med på å gjøre håret mykt.

9 & 10. Urban Decay | Eyeshadow & 24/7 Glide-On Lip Pencil 150,-

Urban Decay har mange utrolig bra produkter for 150 kroner og under. Til slutt klarte jeg å velge ut to produkter, øyenskyggene deres og liplinerne deres. Begge produktene har kjempebra kvalitet og lang holdbarhet! Jeg elsker dem! 

6 kommentarer:

 1. Såå herlige produkter - vil prøve ut Rituals sin dusjolje og lip-linerne fra Urban Decay! Prøvde ut H&M sin concealer her om dagen, og den føles herlig på huden!

  SvarSlett
 2. Har sykt lyst til å prøve liplinerene fra Urban Decay!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du burde! De er fantastiske :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3