23. okt. 2015

Oktoberfest with Thomas Sabo

#sponsettur 
Hi Lovelies! 


For noen uker siden var jeg invitert til Munchen av Thomas Sabo for å feire at Charm Club smykkene deres fyller 10 år og samtidig få oppleve Oktoberfest! Det var mitt første besøk til Munchen og det å få oppleve en så stor Oktoberfest samtidig var supergøy. Thomas Sabo hadde invitert en hel gjeng bloggerne fra hele Europa og det var veldig koselig å hilse på andre bloggerne fra rundt om i verden.


Først dro vi innom Thomas Sabo-butikken, hvor vi fikk velge et av de nye  Love Bridge armbåndene og gravere den. Jeg skrev Chioma < 3 Eivind på  mitt.


Det var så morsomt å være på tur with my main gurl Tsutsu < 3
Deretter dro vi dere til Oktoberfest. Jeg trodde «festen» ville ligge på en mer øde sted, men det lå midt i svær fornøyelsespark! Veldig fint :D
Se så sykt fine de er i Okotoberfest-klærne sine, jeg kunne ønske jeg også gikk med det. selfie! Vi fikk også dette søte armbåndet med en kringle på < 3Oktoberfest var en helt syk opplevelse, selv om jeg vet at det er en ølfestival var det allikevel overraskende mange fulle menn lol! Folk tok helt av, de danset på bordet og hele pakka, så jeg følte meg nødt til å gjøre det selv når anledningen var der. Det var gøy!  Tusen takk til Thomas Sabo for en morsom og spennende tur! Følg med for video fra turen!

2 kommentarer:

  1. Så gøy! Og Thomas Sabo da, for en drøm. Jeg elsker Thomas Sabo, valgte til og med forlovelsesringen min derfra <3 Jeg har sikkert nevnt det før haha, men men :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det var utrolig gøy! :) Du valgte så fin ring <3

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3