2. okt. 2015

Brow Ready at | Rapide For Brows

#Sponsetbehandling

Hi Lovelies!


For et par uker siden var jeg hos flinke Frida påRapide For Brows som ligger på Steen & Strøm for å ordne øyenbrynene. Øyenbryn er for meg noe av det vanskeligste å gjøre, når det kommer til sminke. Derfor er det å få øyenbrynene gjort med tråd og nappet etterpå helt fantastisk og ekstremt tidsbesparende når jeg skal tegne bryn.

Frida brukte først tråd på brynene. Ja, det gjør vondt, men det er verdt det. Deretter tegnet hun inn øyenbrynene med produkter fra Anastasia Beverly Hills, som de også selger i butikken, før hun avsluttet med å nappe overflødig hår. Det gikk veldig fort og jeg var superfornøyd med resultatet. Rapid For Brows har rimelige priser på behandlingene sine og det jeg gjorde kostet 250 kroner. Du kan sjekke ut prislisten og behandlingene deres her.


6 kommentarer:

 1. Skulle gjerne fått en slik behandling! Så fine bryn du har!
  Jeg har jo litt fyldige så tegner ikke mine, men det er ork å nappe haha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Du har så fine bryn :)

   Slett
 2. Åh, øyebryn er noe av det verste jeg vet. Like ille hver morgen. Nå er jeg også i en prosess med å vokse ut brynene, så kan liksom ikke gjøre så mye med de akkurat nå. Men skal merke meg Rapide, det var jo en god pris og SÅ fint det ble <3

  SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3