6. okt. 2015

Beautyheaven at | Gimle Parfymeri

Hi Lovelies!


Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en av Oslos beste skjønnhetsbutikker, Gimle Parfymeri! For dere som ikke vet det er Gimle et av Norges eldste parfymerier og åpnet i 1939. Den sjarmerende butikken er familieeid og drevet. Det har den vært det fra dag en og drives i dag av fine Lill-Ann og Camilla Schjelderup.

Når du kommer inn i butikken føles det litt som å spaserer inn til en skjønnhetshimmel! Alle som jobber der er utrolig hyggelige, hjelpsomme og ikke minst profesjonelle. Det synes at de ikke bare digger hva de snakker om, men at de faktisk kan det også. De har produkter til alle, enten det er mer rimelige merker som Kiehl’s eller eksklusive merker som Giorgio Armani Beauty, Le Mer eller Tom Ford. De har også et veldig stort utvalg av økologiske produkter, om det er hudpleie eller sminke. De får også inn limited edition kolleksjoner andre parfymerier ikke får.

Giorgio Armani Runway Fall Winter 2015 Collection 

Som jeg nevnte over selger de Tom Ford beauty og de selger det eksklusivt i Norge, hvis du ikke har lest innlegget mitt om da jeg fikk opplevde The Tom Ford Experience kan du sjekke det her


Gimle Parfymeri selger ikke bare skjønnhetsprodukter, men tilbyr også forskjellige behandlinger i butikken som facials med flotte Le Mer produkter, akupunktur eller bli sminket eller få konsultasjon av makeup-artist som jeg fikk av flinke Lars her. Du kan sjekke ut alle behandlingene deres her.

Chanel Blue Rhythm Summer 2015

Hvis dere får muligheten anbefaler jeg dere stikke innom Gimle Parfymeri på Bygdø Alle 39 eller nettbutikken deres parfymeri.no hvor de shipper til hele landet.

Armani Privè Sable Fume & Sable Or

4 kommentarer:

  1. Jeg har faktisk hørt snakk om den før, må ta en tur innom neste gang jeg er i Oslo.
    Håper ikke det er så lenge til :)

    SvarSlett
  2. Har ikke hørt om den før, men veldig glad for å ha gjort det nå, den skal huskes til senere!

    Kinkx

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3