8. jun. 2015

Travel Friendly Beauty Products | The Body Shop Fuji Green Tea™ Body Butter

Hi Lovelies! 


Det er snart sommerferie og fremover kommer jeg til å tipse dere som skjønnhetsprodukter som er perfekte til å ta med på ferien. Ikke bare er de fine, men de er heller ikke så store så de tar ikke opp all verdens plass.

Første produkt ut er The Body Shop Fuji Green Tea™ Body Butter
Dette er en av favorittluktene mine fra The Body Shop. Den lukter så herlig! Jeg vil beskrive lukten som en helt fantastisk grønn te men synes også den lukter litt sommer. Visste du at grønn te blant annet bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og stramme opp porene? Jeg føler meg alltid ultra fresh etter at jeg har brukt den. Den grønne teen som de bruker i kremen, er hentet fra mount Fuji regionen i Japan.

Den rommer bare 50 ml, som passer perfekt til å ha i håndbagasjen og den blir ikke tatt fra deg når du går i sikkerhetskontrollen. Du kan tenke at 50 ml er litt lite krem å ha med seg på ferie, men det kommer jo selvsagt an hvor lenge man skal være borte. Dersom du skal være borte i en uke holder dette fint, ettersom vi vanligvis bruker mindre krem om sommeren ettersom huden er mindre tørr og vi også bruker solkrem. Den finnes også i 200 ml.


Jeg elsker at alle body butterne til The Body Shop. De har en rik og tjukk konsistens, de inneholder alle sheasmør som er med på å bevare de naturlige fettsyrene i huden. Kremen holder huden min fin, fuktig og ikke minst lukende godt hele dagen. Fuji Green Tea absorberes raskt inn i huden når du påfører den og huden blir ikke irritert.
  
Jeg digger «fete» kremer og bruker de året rundt, men av og til liker jeg litt lettere kremer og hvis du også gjør det vil jeg anbefale jeg deg å prøve Body Sorbet fra The Body Shop. Les anmeldelsen min her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3