15. jun. 2015

New Hair | Botea Hair Salon

#sponset
Hi Lovelies!

Sist uke var jeg hos Botea i Kirkeveien 65 og ordnet håret mitt! Jeg fikk en melding av Astri som er deleier av frisørsalongen. Hun fortalte meg at de har en dame Saffie i butikken som gjør afrohår og lurte på om jeg hadde lyst til å la henne gjøre håret mitt. Jeg synes det er utrolig kult at de har noen i salongen som gjør afrohår, det ble jeg veldig imponert over! Saffie som tidligere har hatt salong i USA, fortalte meg at hun har gjort håret til flere kjendiser i statene som Halle Berry og Queen Latifah - og da måtte jeg jo bare si ja! Jeg valgte å gå for weave/extensions. Jeg har vanligvis fletter, og har hatt extensions få ganger så dette synes jeg var spennende.Først begynte hun med å flette håret mitt i sirkler, før hun så sydde løshåret på flettene mine.

Voila, ferdig!


Jeg synes det ble veldig fint, men det er så uvant og rart å ha extensions og ikke minst varmt! Jeg trives egentlig best med fletter, men dette funker veldig bra!

med Saffie.

Jeg har fått noen priser på noen av hårfrisyrene Saffie gjør.

Weave on uten extensions 800,-
Weave on med extensions fra 2000,-

Corn rows uten extensions 800,-
Med extensions fra 1000,-

Box braids uten extensions, kort hår- 1000,-
langt hår-1500,-
ekstrs langt- 2000,-

Box braids med extensions, kort-1500,-
Langt-2000,-
ekstra langt 2500,-


men jeg anbefaler dere å dra innom Botea Kirkeveien 65 eller ringe dem 21 68 63 35  hvis det er noe du lurer på. De er kjempehyggelige og veldig hjelpfulle!

8 kommentarer:

 1. Så flott du så ut med det da! ^o^<3

  SvarSlett
 2. Wooow for en jobb, men så verdt det ser det ut til! Du ble kjempefin. Mykere og kanskje ennå mer feminin til og med =)

  SvarSlett
 3. så utrolig fint! det kledde du <3

  SvarSlett
 4. Du ble veldig flott på håret :)

  SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3