4. mai 2015

For Your Feet | Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals

Hi Lovelies!


Nå kommer sommeren og det er snart tid for bare føtter! For å ta vare på føttene mine bruker jeg blant annet Scholl Velvet Smooth med diamantkrystaller. Sier de ikke at diamanter er en jentes beste venn?


Scholl Velvet Smooth er en elektrisk fotfil med diamanter! Den er superenkel å bruke. Du trykker bare start og begynner. Det er viktig at den kun brukes på tørr hud og ikke mer enn et par sekunder om gangen på de stedene du føler du trenger det.


På dagen bruker jeg Scholl Velvet Smooth Dagrem. Dette er en fuktighetskrem for føttene som inneholder blant annet A og E-vitamin. Når jeg skal legge meg bruker Scholl Velvet Smooth Nattkrem som inneholder blant annet Omega 6 og mandelolje. Du tenker kanskje yeez, for en nattrutine du har, men det er veldig viktig å ta vare på føttene og holde de myke og fuktige. Jeg legger selv merke til hvor mye bedre de føles når jeg har fjernet død hud og de er myke og fuktige. Det er også mer behagelig å gå fordi når føttene er glade :) Scholl sine produkter kan kjøpes på Apoteket.

2 kommentarer:

  1. Jeg må bli flinkere til å ta vare på føttene mine. Mest av alt vil jeg til fotpleier, det er så herlig hehe. Men sånn i det daglige så er det jo så mye man kan gjøre for å opprettholde fotpleierens arbeid. Har hatt veldig lyst å prøve denne, fint at du er fornøyd. Det er ikke bare pent, men faktisk mye mer behagelig når føttene er godt pleiet :)

    SvarSlett
  2. I have one too. Love it so much, it keeps my feet so so soft and smooth!

    Www.skinfrostings.com

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3