3. mar. 2015

Event | RÅ Organic Skincare

Hi Lovelies! 


Sist uke var jeg på event med Rå Organic Skincare som er et norsk økologisk hudpleiemerke.
Produktene deres er laget med omsorg for mennesket og naturen. Deres kjennetegn er renhet og produktene deres inneholder ikke ingredienser som forstyrrer hudens naturlig sunne flora. Dette er bra både for huden din, og miljøet vi lever i.

Rå Organic Skincare bruker mye tid på å velge hver enkelt råvare og de som kommer gjennom nåløyet, er valgt kun fordi de øker produktets yteevne og har positiv virkning på huden din.
Råvarene fremstilles på en skånsom måte ved hjelp av kaldpressing og ikke ved bruk av varmebehandling. Denne metoden bevarer den høye konsentrasjonen av naturlige virkestoffer.

"Vi bruker økologisk DEBIO sertifiserte råvarer fra alle verdens hjørner, og produktene våre blir sertifisert av farmasøyt. I selve produksjonen samarbeider vi med med kjemikere, farmasøyter og toksikologer. Vi har nå så høy kvalitet på produktene våre, at et utvalg RÅ produkter til daglig blir solgt av hudleger."

Da jeg fikk prøve en del av produktene under eventen prøvde jeg noen av hudkremene deres og de var veldig gode. De føltes veldig gode på huden og gav den fin næring og god lukt.


1 kommentar:

  1. Hei! Jeg har sett deg på bloggerne og jeg må bare si at du er så herlig! Jeg ler av deg og du er søt, morsom og selvsikker. I alle fall virker det sånn for meg. Elsker at du liker boyband og Justin B. Jeg gjør ikke et personlig, i alle fall ikke nå lenger, men du er så kul som er så ærlig på det. Lykke til videre i sesongen. Jeg håper virkelig at Justin blir din en dag ;-) He he. God klem fra Oslojente (27 år!! ) Mari...

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3