2. mar. 2015

Event | Lancôme Miracle Cushion Launch

Hi Lovelies!


Endelig lansert i Norge! Forrige litt over en uke siden var jeg på event med Lancôme & Spalt PR. De presenterte Lancome sitt nye superprodukt Miracle Cushion. Jeg har lest mye om produktet på utenlandske skjønnhetsblogger og jeg var veldig spent på om all hypen er sann.

Miracle cushion er et flytende kompakt foundation som består av 6 nyanser. hvor 1-3 er rettet mot lysere hudfarger og 4-6 er rettet mot mørkere hudfarger. Jeg fikk prøve produktet litt på hånden under eventet og den føles veldig lett på huden. Den gir en naturlig look, men du kan bygge den opp hvis du vil ha mer dekkevne.
  
Under eventet var vi så heldige å få besøk av Mark Mariathasan, Skandinavisk Product Manager og Henrik Steen, Skandinavisk Makeup Artist for Lancôme. De fortalte oss historien om Miracle Cushion. Vi lærte blant annet at produktet opprinnelig er fra Korea og at Cushion Foundation har vært i Asia de siste årene, men at Lancôme har vært det første sminkemerket som har lansert det i Europa. 

PS: Frem til 4.mars har Lancôme stand på  Steen og Strøm Magasin hvordan man har mulighet til å prøve Miracle Cushion + Få hjelp av Lancôme sine make-up artister til å finne den fargen som passer deg best!


Veldig fint design!05 Beige Ambré med Agnes Lovise, Alexandra og Tsutsumi


Henrik Steen, Skandinavisk Makeup Artist for Lancôme visste oss hvordan å bruke Miracle Cushion og at du ikke trenger mye produkt for og få til det resultatet du er ute etter. 

06 Beige Moka

med Henrik Steen, Skandinavisk Makeup Artist for Lancôme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3