22. des. 2014

Christmas gift tips for her | Skincare edition

Hi Lovelies!


Nå er julen rett rundt hjørnet og jeg mener rett rundt hjørnet! Under kan du se mine julegavetips til henne. De kommer i forskjellige type prisklasser, så alle finner noe man liker. Enten det er til mor, bestemor, kjæreste, kone eller venninne. Under kan du se noen av mine hudpleiefavoritter i løpet av året.


 L'Occitane har utrolig mange produkter. Jeg vil spesielt anbefale den klassiske håndkremen deres, L'Occitane Shea Butter håndkrem. Den har 20% sheasmør som gjør at håndkremen absorberes raskt inn i huden og etterlater den luktende godt. Formelen inneholder ekstrakt fra honning, mandel, kokos og shea, som bidrar til å bevare de naturlige fettsyrene i huden og samtidig gi den næring og fukt. Den er fri for alkohol og parabener og koster 79,-.Formula 10.0.6 er en hudpleieserie med naturlige ingredienser som jeg vil si passer perfekt til de litt yngre. Jeg digger produktene deres og de koster hele ikke så mye, prisene deres varier fra 20 – 99,- 


 REN Skincare har utrolig mange produkter som passer alle hudtyper, men jeg vil spesielt anbefale Vita Mineral-serien. Den er fuktighetsgivende, nærende og holder huden frisk og hydrert.Serien er laget spesielt for enten veldig varme eller kalde klima, som vi har nå. Prisene på denne kolleksjonen ligger fra 99 – 349,-.  Ellers er nye Flash Rinse 1 minute facial helt fantastisk og den koster 449,-.Hvis du ikke har noe spesielt budsjett er dette den perfekte gave til henne. En ekte hudpleie investering. Min Mia 2 heter Energy

Clarisonic Mia 2 har fått kallenavnet tannbørsten for huden. Den renser seks ganger bedre enn hvis du bare bruker fingrene. Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologien, som skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon.


Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Børsten er vanntett så du kan bruke den i dusjen og for å få best resultat er det lurt å bytte børstehodet etter 3 måneder.  Denne koster  1125,-.


Vichy har utrolig mange flott produkter alle uten parabener, men jeg vil trekke frem Aqualia Thermal-serien. Den tilfører huden opptil 48 timers kontinuerlig fuktighet. Beriket med styrkende og beroligende termalsk kildevann fra Vichy.Serien ligger fra 229 – 319,-.
The Body Shop har utrolig mye hudpleie å velge imellom. Jeg vil spesielt anbefale enten den nye limited edition Apple Glazed serien eller Coconut butter body butteret deres fordi det er helt fantastisk. Begge koster 189,-.


ps: Denne julen har The Body Shop et fantastisk samarbeid med organisasjonen War Child, som er en organisasjon som jobber for at barn som bor i krigsrammede områder skal få mulighet til utdanning. For hver eneste gave du kjøper, uansett om den er liten eller stor, så vil vi i The Body Shop betale for én skoletime til et barn*. *gjelder kun ferdige gavepakker.


Denne er også en favoritt! Bio-Oil er et multi-funksjonelt hudpleieprodukt som blant annet fokuserer på forbedring av strekkmerker, arr og dehydert hud. Den koster 99,-.


Denne fra Kiehl’s er helt fantastisk! Kiehl’s har masse andre produkter jeg råder dere også å sjekke ut.

Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate er inspirert av dermatologers anti-age hydreringsprosedyrer, slik som Juvederm® Hydrate, og er formulert med en potent blanding av plantebasert glycerin- en naturlig "fuktmagnet" og shiso leaf extract, som hjelper med å beskytte "forandringen" av dyp fukt i hudens overflate. Den koster 405,-.


Denne bruker jeg hver natt!  YSL Forever Youth Liberator Eye Serum. Serumet er en del av YSL sin Forever Youth Liberator sin anti-age hudpleieserie som er utviklet rundt gjennombruddet av Glycobiology. Resten av serien kan du se her.

Formelen til Forever Youth Liberator Eye Zone Serum basert på det faktum at når vi blir eldre mister huden fasthet og ser mer rynkete ut, det er fordi man ikke har like mye kollegen som før. Serumet hjelper huden å produsere mer kollagen som gjør at du ser mer fresh ut og som gjør at du får strammere hud og mindre rynker. Den koster 665,-.

STEM PÅ MEG SOM "ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HER

VOTE FOR ME AS "BEAUTY BLOGGER OF THE YEAR" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HERE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3