16. des. 2014

Borddekorasjonskurs med Mester Grønn

Hi Lovelies!


Blomstene jeg bruker på blogginnleggene mine er fra Mester Grønn, så da jeg ble invitert til Mester Grønn event for en stund siden for å lære mer om blomster og borddekorasjon ble jeg veldig glad, ettersom jeg ikke har gjort mye av det sistnevnte før. Borddekorasjonene vi lærte passer perfekt til juleselskap.


Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker. De er også Norges største importør av Fairtrade-merkede roser, og du vil alltid finne et stort utvalg Fairtrade-merkede blomster i butikkene deres. Å kjøpe Fairtrade-merkede roser er en enkel ting du og jeg kan gjøre for å være med på å bekjempe verdens fattigdom. Dette synes jeg er utrolig bra og det viser at de bryr seg.


Eventet var veldig lærerikt, men samtidig ganske vanskelig! Vi fikk hjelp av Tina Pedersen som er Mester Grønns anerkjente blomsterdekroratør. Hun fikk det til å virke så lett å lage bordpynten, men det var det virkelig ikke!


Under kan du se hvordan du også kan lage borddekorasjoner, og hvis du stikker innom bloggen til Mester Grønn, som du kan sjekke ut her vil du finne masse gode tips!
Under kan du se hvordan du lager rosekuler ( teksten er tatt fra https://www.mestergronn.no/blogg/lag-lekre-rosekuler-til-julebordet/

Dette trenger du:
 • En rund oasiskule (7-9 cm)
 • Roser 
 • En skål
 • En kniv

Slik gjør du:
Bruk en rund oasiskule som du legger i vann så den trekker opp. Skjær av en liten del nederst på kula så den blir flat i bunnen. Start med å stikke roser eller nelliker langs kanten i bunnen av kulen, deretter fyller du på blomster tett i tett til du har fylt nesten hele kulen. Sett den på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.


Jeg klarte det til slutt < 3


STEM PÅ MEG SOM "ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HER

VOTE FOR ME AS "BEAUTY BLOGGER OF THE YEAR" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HERE

2 kommentarer:

 1. Hei! Vet du hvor man får kjøpt Vichy Dermablend serien i Oslo? Fin blogg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hana, du kan få kjøpt Vichy serien på Vitusapotek eller via nettsiden til Vitusapotek her: http://www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/Merker/Vichy+merke/Default.aspx#more :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3