4. mai 2014

Introducing a new era for hairdryers: ghd Aura™

Hi Lovelies!


På tirsdag var jeg på Hotel Continental med ghd hvor vi ble presentert den nye revolusjonerende hårføneren ghd Aura. Hårføneren, som er utviklet av ghds forskerteam på Cambridge University er spesiallaget for styling og gir faktisk glans til håret! Vi fikk en flott gjennomgang og demonstrasjon av hvordan den fungerer og det var en fin dag. Hårføneren kommer til salgs den 2. juni, men brukes allerede i en rekke forskjellige frisørsalonger.
Mer informasjon om ghd Aura 

Kontroll
 Den helt nye Laminair™  teknologien leverer en direkte luftstrøm, som er 65 % mer konsentrert i forhold til andre hårfønere, som har en turbulent luftstrøm. Det betyr at man kan jobbe fokusert på én seksjon av gangen, mens resten av håret forblir uberørt hvilket gir en ualminnelig fordelaktig kontroll over stylingen.

Glans
 I motsetning til noen annen hårføner på markedet leverer Laminair™  teknologien en direkte luftstrøm med jevn fart og temperatur som samler håret i samme retning og gjør håret ekstra mykt og 38 % mer glansfullt.

Volum
 Cool-Wall™ teknologien sikrer at yttersiden og nebbet ikke blir varmere enn 44°C kontra 126°C. Denne nyskapningen gjør det mulig å komme mye tettere på hårbunnen og dermed skape enda mer fantastisk volum og løft ved hårrøttene, samt å fiksere frisyren mens håret tørker.

Diskret 
En helt ny børstefri motor betyr at den er mindre, lettere og 60 % mer støyreduserende.ghd Aura har en veil. utsalgspris på kr. 1599,- og fås hos førende salonger og på ghdhair.com/no fra 2. juni 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3