26. mai 2013

Queen B i BerlinPå fredag dro jeg til Berlin for å se Beyonce live for første gang. Jeg gledet meg veldig, men var også nervøs for at de skyhøye forventningene mine ikke skulle innfris. Etter å ha sjekket inn på fantastiske Ritz-Carlton og surret litt rundt i Berlins sinnsykt kule gater, skulle det vise seg at bekymringene mine selvsagt var tullete. Beyonce var akkurat så flott og så bra som jeg hadde forventet. Hun var faktisk enda mer!
 Jeg dro tidlig til venuen 02 World, for å se om jeg kunne møte noen kule Beyhives, og det gjorde jeg selvsagt. Jeg møtte disse søtene jentene : )Blue Ivy Lane lol


Utenfor arenaen møtte jeg også en trist Beyhive, som ikke hadde billett. Det hun ikke visste var at jeg hadde en ekstra billett! Jeg filmet denne korte snutten av den veldig sjenerte jenta etter at hun hadde fått billetten sin : )*SPOILER ALERT*

Etter utallige TV/Youtube-klipp har jeg vært ekstremt klar over at Beyonce er fantastisk live, men det jeg opplevde på fredag så mye mer enn det jeg hadde forventet. Hun tok rett og slett pusten fra meg. B er en ekte dronning. Uten tvil. Hvis det er en artist du må se live før du dør så er det Beyonce Giselle Knowles-Carter!


Hun åpner showet med «Run the World (Girls)» hvor hun påminner om at det virkelig er oss jenter som ruler verden! Hva hadde Jay-Z vært uten Beyonce? Queen B tar oss fra start til slutt med på en nydelig musikalsk opplevelse med fantastisk tempo, sceneproduksjon, lyd…..ALT! Høydepunktetene under denne konserten var latterlig mange, men jeg skal ikke avsløre for mye, så jeg forteller kun om to av dem.

«Get Me Bodied»
Ikke bare synger hun helt perfekt, hun og danserne ser ut som Victoria Secret modeller, de er så utrolig vakre! Jeg er villig til å vedde masse penger på at hun har de peneste danserne i verden. Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg kun trodde jeg likte denne sangen før jeg hørte den live.

«Why Don’t You Love»
 Under denne sangen tenke jeg bare ”Takk for at du deler talentet ditt med oss!” Hun er bare så utrolig fierce! Jeg trodde nesten at det var en drøm.


Baddie B avslutter showet med «Halo», og under denne sangen tar hun virkelig pusten fra meg! Da konserten var ferdig satt jeg igjen med to spørsmål, når kommer Destiny’s Child på verdensturne!?!? Og… har jeg virkelig opplevd Beyonce live? Har det skjedd?

Hvis du ikke har billett til tirsdagens konsert synes jeg genuint synd på deg, for du kommer til å gå glipp av en av vårtids største live perfomere. Jenter: Husk flate sko, fordi det kommer til å bli mye dansing! 

Terningkast 6

Alle bildene tatt av: Håvard  Jørstad

10 kommentarer:

 1. OMG! Gleder meg vilt til i morgen!!!! Jeg har billetter og det skal bli så awsome!!

  SvarSlett
 2. For en opplevelse... Herlig!!
  Snill du er som gav vekk en ekstra billett.. ;)

  SvarSlett
 3. Skal på konserten i morgen, så det blir nok bra :D

  SvarSlett
 4. Elsker B!!!! You lucky girl :D Hvorfor hadde du en ekstra billett btw?
  Jeg skulle så gjerne vært i Oslo og sett Beyonce, men kunne ikke, buhu.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjipt! Jeg hadde ekstra billett fordi noen som skulle reise med oss kunne ikke.

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3