2. des. 2017

Ukens Drugstore Produkt || NYX Professional Makeup - Conceal, Correct, Contour Palette - Deep Review & Swatches

Hi Lovelies!
#presseprøve 

Ukens drugstore produkt er NYX Professional Makeup Conceal, Correct & Contour Palette! Som dere hører på navnet er paletten til å dekke, kontourere og korrigere forskjellige deler av ansiktet eller kroppen. Den kan også brukes til å highlighte, avhenig av hudfargen din.

Jeg elsker at paletten kommer i 3 forskjellige farger Light, Medium og Deep som betyr at veldig mange med forskjellige hudtoner har muligheten til å bruke de forskjellige palettene. Det er også mange som kaller denne en dupe for MAC Cosmetics sin studio conceal & correct palette, men jeg har ikke prøvd den selv.


Paletten består av seks farger. De to nederste fargene, gul og oransje, er ment til å korrigere, mens de andre farge er ment til å brukes enten til kontour eller til dekking av forskjellige ting. Det kom bare an på hudtonen din, jeg bruker den mørkeste fargen som kontour, oransje fargen til fargekorrigering og de andre å dekke oråder i ansiktet. Eventuelt å highlighte det. Produktet er kremete, det har en tykk konsistens, så jeg anbefaler deg jobbe med produktet litt for og så litt og gradvis bygge det opp. Det vil gjøre det lettere å jobbe med på huden og gi deg et finere resultat. Den er pigmentert og holder lenge og ser veldig fin ut på huden og ikke minst så er den rimelig!

Jeg liker at paletten har et enkelt design, så man lett kan se de forskjellige fargene. Med så mange farger å velge i er den også veldig fin å ha i et kit, hvis man er makeup artist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3