17. okt. 2016

John Frieda event i Stockholm

Hi Lovelies!


Dere som følger meg på snapchat: Chiomaoslo og instagram: Chiomaacom har sett at jeg var i Stockholm for litt over en uken siden med John Frieda! Det var en helt fantastisk tur med en herlig gjeng jenter. Spalt PR/ John Frieda hadde gått all out med hele turen! John Frieda fløy oss ned til Stockholm for å være med relansering av John Frieda og lansering av deres nye produkter.


Vi ble hentet på flyplassen i limmo! Jeg elsket det. Vi bodde på nydelige Miss Clara Hotel hvor vi spiste en god lunsj, før vi ordnet oss til eventen på kvelden.

Favorittproduktene mine fra John Frieda er Frizz Ease serien deres, som har fått nytt design. De nye produktene kan dere sjekke ut her.


 Camilla slaying! Etter eventen, kjørte vi en stund rundt Stockholm i limo hvor vi hørte på musikk drakk champagne og bare koste oss.Så ble vi kjørt tilbake til hotellet, hvor vi spiste middag og sang karaoke underveis. Det var så morsomt, jeg og Linn sang Craig David 7 days. Etter middagen hadde John Frieda ordnet the vip experiance med bord og alt til oss på et av sveriges hotteste utesteder. Det var en veldig morsom kveld med god drikke, musikk og herlige folk. Dagen etter var vi en sliten gjeng på vei hjem.


Tusen takk til John Frieda for en veldig hyggelig tur, jeg koste meg utrolig masse. 


«Reisen var sponset av John Frieda»

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3