23. sep. 2016

Urban Decay | Vice Lipstick Review & Swatches

Hi Lovelies!Jeg har tidligere anmeldt Urban Decay sine matteleppestifter på bloggen og jeg liker de veldig godt. Med de nye Viceleppestiftene leverer Urban Decay nok en gang kvalitet! Disse leppestiftene er like gode, pigmenterte og gode på leppene som alltid. De har dessuten lang holdbarhet.


Vice kolleksjonen består av 100 farger som enten har Comfort Matte, Mega Matte, Cream, Metallized eller Sheer & Sheer Shimmer.

Alle fargene er gode på leppene. De har kremete konsistens og gir fuktighet under bruk. Grunnen til at de gir så mye fukt og ikke tørker ut leppene er nok fordi de inneholder en blanding av avokado, bambassoljer, aloe vera og Illipe smør. Vitamin C og E gir i tillegg et boost av antioksidanter.

  714 (Mega Matte), Backtalk (Comfort Matte), Ladyflower (Sheer), Temper (Comfort Matte)
Frenemy (Cream) & Pandemonium (Mega Matte)

Ettersom Urban Decay har kommet ut med nye leppestifter, kommer de gamle leppestiftene til å gå ut av sortiment men det ikke har skjedd ennå. Så Vice leppestiftene har fått ny packaging og jeg liker den bedre enn de gamle. Den ser veldig egdy og kul ut. Det eneste jeg ikke liker ved de nye leppestiftene er at formen på selve leppestiften er nå som alle de andre leppestiftene der ute. Det jeg likte ved de gamle og synes var unikt med dem, var at leppestiften var mer firkantet på toppen.

#presseprøver

2 kommentarer:

  1. Elsker høstnyhetene til Urban Decay! Har akkurat skrevet om moondust som en av mine favorittpaletter. Fikk ikke så mange leppestifter fra Vice kolleksjonen, men likte "naked" veldig godt :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, den er nydelig! :) Så kult, det skal jeg sjekke ut :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3