29. jun. 2016

Yves Saint Laurent Beauty Summer 2016 | Savage Escape Collection

Hi Lovelies!


Har dere sjekket ut Yves Saint Laurent Beauty sin sommerkolleksjon!? Den heter Savage Escape og er inspirert av eventyr og ørkenlandskap. Alle produktene i kolleksjonen har en veldig fin rød tråd som ser veldig bra ut sammen!


Yves Saint Laurent | Savage Escape Couture Palette


Først ut er denne nydelige palette som heter Savage Escape den er inspirert av samspillet mellom himmel og jord som dere kan se, når dere ser på fargene i paletten. Savage Escape inneholder fem farger som har en blanding av shimmer og satin finish. Alle fargene er pigmenterte, lette å jobbe med, har lang holdbarhet og ikke minst ser de veldig fine ut på huden! Som dere vet, synes jeg alltid YSL har nydelig design og denne paletten er intet unntak. Det er dongeri-inspirert og jeg digger det!Yves Saint Laurent | Full Metal Shadow N° 12 Blue ClydeYves Saint Laurent har kommet ut med 2 limited edition farger i full metal shadow serien deres, de 2 nye fargene er også inspirert av den blåe dongerifargen og kobberknappene som er på jakken eller buksen og jeg har N° 12 Blue Clyde å vise dere som er inspirert av dongerifargen. Det er nydelig mørkeblå metallisk farge, den har kremete konsistens som tørker når legger den på øyelokket. Den er pigmentert, er vannfast og har lang holdbarhet.  


Her har jeg brukt de blåfargene i paletten og full metal shadow i N° 12 Blue Clyde


Yves Saint Laurent | La Laque Couture N° 72 Night Escape


De har også kommet ut med 2 limited edition farger I La Laque Couture serien som er inspirert av det samme som resten av kolleksjonen. Jeg har fargen N° 72 Night Escape som er en mørkeblå metallisk farger med glitter, denne lakken er så utrolig pigmentert, 1 lag er egentlig nok, selv om jeg har 2 lag på dette bildet. Konsistensen på neglelakken er veldig bra. Ikke for tykk eller for tynn som gjør den veldig lett å påføre på neglene. Den tørker også fort og det er veldig viktig. Ingen har tid for neglelakk som tørker sakte.


Dere tenker sikkert "men Chioma, du har ikke nevnt de to produktene som var med i det øverste bildet?" Det er fordi jeg tenkte å gi dere en sniktitt på de kommende maskaraene Yves Saint Laurent skal lansere i august i 2017. De heter Vinyl Couture og kommer i flere kule farger, som kan brukes til edgy looks. Det kommer en review på disse, når de kommer i butikk. 

Hva synes dere om kolleksjonen?
  
#presseprøver

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3