15. mar. 2016

NYX Cosmetics | Lip Lingerie Review & Swatches

Hi Lovelies!
 
 
Da jeg var på workshop med Nyx cosmetics var noe av det vi fikk i goodiebagen Lip Lingerie! Da jeg så det fangurlet jeg litt. Jeg har sett mye av dem på instagram og var veldig spent på om de ville skuffe eller ikke! Så de var det første jeg prøvde fra goodiebagen!

De er en hit! Lip Lingerie er en kolleksjon med 12 nude fargete lipquid lipsticks, og jeg har fargene Ruffle Trim, Honeymoon og Beauty Mark!
 

De er kremete når man påfører dem, så blir de matte etter et par sekunder. De er veldig pigmenterte og har lang holdbarhet, de smitter ikke av på glasset når man drikker, men smitter litt av når man spiser. Lip Lingeriene tørker ikke ut leppene i det hele tatt, men de er litt sticky når leppene treffer hverandre.
 

Jeg elsker packingene på disse produktene, de minner meg litt om Kylie Jenner sine. Applikatoren var veldig lett å bruke og ga et fint resultat, men en venninne av meg synes ikke den var lett å bruke. Kanskje det er fordi jeg har større lepper enn henne, men som sagt jeg likte den veldig godt! Noe av det som overrasket meg var hvor vanskelig de var å fjerne fra leppene, mot slutten av dagen! Bruke en god sminkefjerner til det.
 
 fra venstre:  Ruffle Trim, Honeymoon og Beauty Mark
  
Dette er den perfekte serien for meg, som elsker nude og matte leppestifter! De er kanskje mine første liquid lipticks, men definitivt ikke de siste! Jeg må innom Douglas å skaffe meg flere farger og digger at de er så rimelige, med en pris på 89 kroner.

Her har jeg på Beauty Mark og Honeymoon over. 

7 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3