15. jan. 2016

Sneak Peek | Biotherm SS16

Hi Lovelies!


På onsdag var jeg på pressevisning og fikk se vår- og sommernyhetene fra Biotherm, for det nye året! Vi har en rekke herlige produkter i vente, og jeg fikk muligheten til å prøve dem. Det er bare å glede seg og under kan dere ta en snikktitt på noen av nyhetene.

Biotherm | Skin Best - Wonder Mud

Dette er en ansiktsmaske som gjør porene mindre, huden glatt, mindre trøtt og en fin glød. Ansiktsmasken inneholder skimmer og det er viktig å alltid skinne litt, uansett hva man gjør. Jeg fikk vite at man også burde bruke en ansiktsmaske minst 2 ganger i uken for å få optimal effekt. Masken lukter fantastisk godt og lanseres mot slutten av januar. 

Biotherm Homme | T-Pur Blue Face Clay

Tro meg, Biotherm har ikke glemt guttene! De kommer ut med en ansiktsmaske til gutta også. Denne er med på å gjøre porene mindre, huden blir mer glatt og fresher opp ansiktet! Det er veldig viktig å ta vare på huden og dette er kanskje noe ikke alle gutter bryr seg for mye om! ( Jeg husker ikke helt når denne lanseres, men skriver det inn når jeg finner det ut )

Biotherm | Eau Soleil

Selv om man først og fremt tenker hudpleie når man hører navnet Biotherm lager de også parfymer og Eau Soleil dufter nydelig av sitrus! En utrolig frisk parfyme. Denne er perfekt for sommeren eller på ferier lagt til varme steder. Da jeg og Tsutsumi først luktet parfymen, begynte vi å smile. Beklager språket, men jeg bare denne her er det shit! Pluss, jeg føler den gulfargen! Eau Soleil lanseres i slutten av mars.

 Biotherm | AquaSource Spf 15

Jeg ble så utrolig glad da jeg så denne nyheten! Jeg elsker Aquasource-produktene om det er den klassiske gelé varianten eller en litt tjukkere krem rettet mot folk med tørr hud. Jeg ble veldig glad da jeg så de hadde lagt til SPF, som er noe jeg selv tidligere har ønsket at de skulle inneholde. Da jeg fikk høre at det var kunders tilbakemeldinger som gjorde at de la til SPF ble jeg veldig glad. Det hjelper å si i fra, dere. Jeg elsker når merker hører på kundene sine! Denne lanseres i begynnelsen av april.


Biotherm | Biosource – Total Renew Oil

Okey, da denne ble presentert visste jeg at jeg måtte sjekke den ut! Denne oljen ble solgt inn som den perfekte sminkefjerner for oss som bruker mye sminke. Den inneholder den rensende kraften fra en olje og rengjøringskraften fra en cleanser. Jeg klarer ikke så selge denne likte godt som de fra Biotherm gjorde, men er veldig spent. Oljebaserte sminkefjernere er alltid bra og Total Renew O lanseres i begynnelsen av april.


 Biotherm | Aquasource Everplump

Jeg er veldig spent på denne, damene fra Biotherm var superbegeistret! Den er jo en del av Aquasource-serien, så jeg har høye forventninger. Det er en fuktighetskrem som hydrerer huden, jevner den ut og som samtidig gjør den mykere. Aquasource Everplump lanseres i begynnelsen av april.


Vi fikk også vite at nydelig Candice Swanepoel er ny ambassadør for merke! Veldig kult valg! 

2 kommentarer:

  1. Så masse bra! Har alltid vært fornøyd med produktene fra Biotherm :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, Biotherm har alltid bra produkter :D

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3