7. des. 2014

REN SKINCARE | Flash Rinse 1 Minute Facial

Hi Lovelies!


REN Skincare er ute med en ny ansiktsmaske (den ble lansert i september). Flash Rinse 1 Minute Facial har blitt hyllet på nettet av diverse beauty blogger. Blant annet en av favorittene mine,
 British Beauty Blogger, hva hun synes, kan du lese her. Jeg har brukt denne ansiktsmasken en stund og jeg digger den. ps: den er en fin julegave til mor, kjæreste, søster eller venninne #justsaying thank me later

Hvis du synes det er slitsomt å bruke ansiktsmasker og sånt, fordi du synes det tar for lang tid osv har du ingen unnskyldning lenger. Dette tar nemlig bare 1 minutt og du kan gjøre det imens du pusser tennene om morgen. Den etterlater ikke huden irritert under eller etter bruk og den føles god og behagelig å ha på seg. Etter bruk føles huden god og myk, og du ser superfresh ut!


Etter 1. minutt gjør Flash Rinse 1 Minute Facial  huden glattere, jevnere og fastere. Du fått mer glød og ser freshere ut! Visste du at på C-vitamin på kort sikt, lyser opp ansiktsfargen, og hudtone din? På lenger sikt stimulerer C-vitamin kollagenproduksjonen som forbedrer hudens elastisitet og fasthet. og hjelper til å redusere oksidative skader og UV skader.

Flash Rinse minute facial inneholder en banebrytende formulering med vannaktiviserende C-vitamin som gir en fersk og kraftig shot av 10% ren C-vitamin.


Slik bruker du Flash 1 Minute Facial:
Brukes hver 3. dag, på tørt ansikt, påfør gelen på ansikt og hals. Masser den så inn med sirkulære bevegelser. Fukt fingertuppene med vann og masser igjen for å aktivere C-vitaminen.Deretter lar du den virke i 1. minutt før du skyller grundig.

Den passer til alle hudtyper unntatt de som har tendens til sensitivitet.

Veil. pris 449,- Flash Rinse 1 Minute Facial kan kjøpes hos Fredrik & Louisa kjedene og alle andre steder som fører REN Skincare produkter.

STEM PÅ MEG SOM "ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014 HER

VOTE FOR ME AS "BEAUTY BLOGGER OF THE YEAR" FOR VIXEN BLOG AWARDS 2014  HERE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3