13. okt. 2014

Lancôme | Grandiôse Mascara Review

Hi Lovelies!

 
For det første, så ser den helt utrolig ut! Designet er så vakkert, ja den ser ut som en elegant parfyme!  Denne maskaraen går inn i boken som en av mine all time favoritter. Jeg snakker om nye Lancôme Grandiôse, som er en triple threat maskara, hvilket betyr at den skal gi vippene lengde, løft og volum.
 
Maskaraen er utrolig enkel å bruke og det er på grunn av svanehalsen som heter Swan-Neck™ . 


Lancôme beskriver det best selv.

"Lancôme gjenoppfinner maskaraens arkitektur med en svanehals " Swan-Neck™  ", Et kort børsteskaft som er dreiet rundt sin egen akse, den ideelle form tilpasset alle øyets dimensjoner og vippenes retning og lengder. Grandiôse-børsten er skapt for å følge øyets konturer og nå alle vippene fra øyekrok til øyekrok og fra rot til spiss. Maskarabørstens ergonomiske form gjør det mulig å nå alle vippene, korte som lange og i begge øyekrokene uten å sette flekker verken på nesen, øyelokket eller kinnene."Beskrivelsen deres stemmer på en prikk, og da jeg var ferdig med å påføre maskaraen tenkte jeg WOW! Nå blir det mye selfies! Haha. Sånn tror jeg aldri jeg har sett vippene mine før! Så store altså og de forblir store hele dagen. Til vanlig har jeg små vipper, med naturlig bøy. Som betyr at de går veldig opp altså. Maskaraen tørker fort, noe som er viktig ettersom man ikke alltid har så god tid når man skal sminke seg. Den flasser ikke og den holder seg hele dagen, uten å få ubehagelige maskararester i øyet. 

 
Veil. pris: 249,- Grandiôse kan kjøpes hos GlasMagasinet, Steen & Strøm Magasin eller på kicks.no, som sender til hele landet.  

2 kommentarer:

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3