14. sep. 2014

Pressefrokost med Emma S.

Hi Lovelies!


Tidligere denne uken var jeg på pressefrokost med Emma S. skincare. For dere som ikke har hørt om Emma S. før, er det en prisvinnende hudpleieserie fra Sverige som tidligere supermodel Emma Wiklund lanserte i Sverige for fire år siden. Emma vil med denne hudpleieserien tilby kvinner sikre og effektive produkter som gjør det de lover, gir synlige resultater og rett og slett hudpleie som tar vare på huden.

Grunnen til at vi var invitert på pressefrokosten er fordi Emma S, nå skal lansere hele sortiementet i Norge sammen med noen nyheter. Utvalget består av fire serier: Ageless-anti age, Moisturising-fukt, Cleansing-rengjøring og Body-kroppspleie. Serien ligger fra 89 - 499,- og kan kjøpes hos Boots apotek, Kicks, eller kicks.no

Alle produktene til Emma S. er uten parabener og mineraloljer, og utviklet og produsert i Sverige. Det var veldig viktig for Emma å produsere og utvikle produktene nærme, fordi det betyr at hun kunne ha mer oversikt hvor hele prosessen og alt som skjer.
"Ekstra hydration whenever you feel like it"Hele serien

Ageless enzyme peel, Moisturising facial mist, Moisturising day cream & Deodurant.

"Gives your skin that ekstra glow" 


I fjor lanserte Emma S. sin første parfyme, Rue de Varenne og den er allerede prisvinnende. Parfymen vant årets duft under 2014 swedish beauty & cosmetics awards og det skjønner jeg godt, ettersom den lukter helt fantastisk. Den luker: *topptoner av liljekonvall og pære, *mellomtoner appelsinblomst og hvit myske og *grunntoner av lys mokka, vanilje og patchouli.

Med vakre Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3