19. sep. 2014

Pressefrokost: KICKS Colour ID

Hi Lovelies!


For en stund siden var Chinyere og jeg på pressefrokost hos Kicks, hvor vi fikk se noen av nyhetene deres som kommer snart. Vi fikk også vite at Tom Ford makeup kommer i oktober - og du kan se litt av kolleksjonen på bloggen til Mari, som er beauty editor hos Elle Norge her.

Hovedgrunnen til pressefrokosten er at Kicks har lansert Kicks Colour ID som er et lite, men avansert verktøy som måler den nøyaktige hudtonen og matcher den med en perfekt nyanse. En ting jeg synes er helt fantastisk med Colour ID er at du kan måle deg i butikken og hvis de ikke har fargen din der, kan du betale for foundation der og få den tilsendt i posten et par dager etterpå. Det er superbra ettersom alle Kicks-foretningene rundt om i Norge kanskje ikke er like store som de i Oslo, men man har da fortsatt like bra utvalg. 

Sånn gjør de det:
1. En nøyaktig måling av din hud. (med maskinen på bilde )
2. En unik kode basert på din personlige hudtone genereres.
3. Deretter kan din kode matches mot hele vårt pudder- og foundationsortiment. Som består av over 1.600 foundations så alle finner en foundation som passer.


Maskinen foreslår forskjellige foundations fra forskjellige merker. Du får help av en Kicks-ansatt spør de hva slags type foundation du har lyst på enten om dufor eksempel har tørr eller oljete hud.

Du får en personlig fargekode som ikke bare gjelder for foundation, men som gjør at du enkelt på kicks.no kan søke etter pudder eller andre produkter i samme fargekode.  

                 
Colour ID valgte perfekt farge for meg:og Chinyere. Min farge kan du se under. KICKS Colour Guarantee
Kicks garanterer at en Foundation med samme fargekode som din hud matcher perfekt! Skulle du ikke være fornøyd med din matching innen 14 dager er du velkommen tilbake så bytter vi din Foundation. Ta med kvitteringen og kortet med din fargekode til din KICKS-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3