15. sep. 2014

New in: MAC Cosmetics Haul

Hi Lovelies!

Da søsteren min var i Edinburgh sist uke måtte jeg selvsagt be henne stikke innom MAC for å kjøpe noen gamle og forhåpentligvis nye favoritter.

Jeg vet ikke om dere er klar over dette, men MAC har et program som heter Back to MAC, som betyr at hvis du leverer tilbake 6 tomme MAC produkter får du en ny leppestift. Jeg hadde 12 tomme produkter så jeg fikk to nye leppestifter gratis! Hurra < 3

Noe som er veldig trist er at MAC i Norge ikke har valgt å ha back to MAC programmet her, så du må dessverre til utlandet for å benytte deg av det. Så, ikke kast tomme MAC-produkter, men spar dem og ta de med neste gang du skal på ferie eller gi de til en venn som skal på ferie og få inn nye leppestifter.


Jeg gleder meg spesielt til å prøve Prep+Prime Transparent Finishing Powder, som jeg har hørt mye fint om!

MAC Prep-Prime Transparent Finishing Powder
 MAC Cosmetics Studio Sculpt Spf Foundation NC44
MAC Flat Out Fabulous Lipstick ( Retro Matte )
MAC Studio Fix Powder Plus Foundation C7
MAC See Sheer Lipstick ( Lustre )
 MAC Blot Powder/Pressed Deep Dark,
MAC Arena Eyeshadow ( Satin )

4 kommentarer:

 1. Love MAC products!!!

  http://thepinnestsjournal.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Telles Sverige som utlandet? hvis man drar innom en MAC butikk i sverige, så har de back to MAC? Har hørt om det, men trodde det fantes i Norge også..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, dessverre Marie. Jeg har hørt det er fordi at MAC ikke har en resirkuleringsanlegg i Norge eller Skandinavia. Så det er ikke miljøvennlig, hvis MAC må sende produktene fra Norge til England for at de skal resirkuleres. De har Back2MAC i de fleste Europeiske storbyer. Så kan du evt spare de tomme MAC produktene til du skal på ferie :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3