20. aug. 2014

Polhem PR‏ Julevisning 2014

Hi Lovelies!


 I går var jeg hos Polhem PR på julepressevisning. Tenkt at vi allerede begynner å tenke på julen. Jeg er ikke klar!! Heldigvis var det lettere å tenke på når jeg så alle de fine tingene som kommer i butikk de neste månedene. Se favorittene mine under.

  
L'Occitane kommer ut med en serie som heter Arlesienne.  Den er veldig søt og lukter som roser. Jeg er usikker på hvor mange produkter serien består av, men jeg vet at noen av produktene er: håndkrem, kroppsolje & dusjsåpe. 



Denne julen har The Body Shop et fantastisk samarbeid med organisasjonen War Child, som er en organisasjon som jobber for at barn som bor i krigsrammede områder skal få mulighet til utdanning.

Så hvis du kjøper en gave så gir du en skoletime til et barn i et krigsrammede områder.  

 De kommer ut med flotte gaveesker 


 Denne julen kommer de ut med en flott serie som heter Glazed Apple. De lukter helt fantastisk som eple godteri og består av 5 produkter: Eau de toilette, Body polish, Body butter, Sparkler & Shimmer lotion. Jeg gleder meg til de kommer i butikken. 


The Body Shop kommer ut med en neglelakk kolleksjon denne høsten. Kolleksjonen heter Color Crush og består av 24 flotte farger, det er bare til å glede seg til de kommer. 



 Fine Kenza er frontfigur for Glitter denne høsten :) Glitter kommer så mange vakre ting, det er bare å glede seg < 3                                                           
Bare se på bildene under. 







 Real Techniques! Superbra sminkebørster :) 

 denne kjolen < 3


2 kommentarer:

  1. Så artig å få en liten sniktitt! :)
    Vet du forresten når L'occitane sin nye serie blir lansert i Norge?

    SvarSlett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3