10. aug. 2014

Clarisonic Mia 2 Review

Hi Lovelies!


Jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Denne sommeren fikk jeg en personlig redning iform av et hudpleieprodukt: Clarisonic Mia 2. Fargen heter Energy, og så hemmelig er den ikke, da. Hvis du følger med så har du vel fått med deg at Clarisonic har vært på alle sine lepper de siste årene. Jeg har brukt børsten en stund og den har spesielt vært en redning under disse varme stundene som hadde ført til at jeg hadde fått en del kviser. 

I saken får du: En Clarisonic Mia2, ladder, rens til ansikt, og reiseetui.


Den har fått kallenavnet tannbørsten for huden, dette høres kanskje skummelt og hardt ut, men det er ikke tilfellet, den føles utrolig god ut på huden og renser den seks ganger bedre enn hvis du bare bruker fingrene. Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologien, som skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. 


Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Den er vanntett så du kan bruke den i dusjen og for å få best resultat er det lurt å bytte børstehodet etter 3 måneder. 


I tillegg til å fungere helt fantastisk en er børsten utrolig søt og kul, med et design som også er veldig funksjonelt. Jeg liker også at den er så fargerik, det lyser opp dagen.  Du kan få kjøpe Mia 2 i mange fine farger som Pink og Lavender, sjekk ut alle fargene her. Den fargen jeg har heter Energy og er en del av Mia 2 sine limited edition farger, men det er mulig du fortsatt kan få tak i den. 


Sånn bruker du den ( tekst fra kicks.no )

Påfør renseproduktet i ansiktet eller på børsten. Velg ønsket hastighet på børstehåndtaket. Børsten timer nå en 60 sekunders behandlingssyklus. Beveg forsiktig børstehodet i sirkulære bevegelser over huden. Først 20 sekunder i pannen. 

Deretter 20 sekunder nedover nese og hake, og til slutt 10 sekunder på hvert kinn. Et lite pip indikerer når man skal skifte sone. Clarisonic-børsten stopper automatisk når behandlingen har vart i 60 sekunder. Skyll deretter ansiktet med vann og påfør dine vanlige hudpleieprodukter. Vask børstehodet med vann og såpe. 
- kicks.no 


Etter at du har brukt den en stund vil du ikke bare ha fått bedre hud, men du vil også legge merke til at sminken sitter og ser bedre ut på huden og at hudproduktene du bruker absorberer bedre på huden.

Den er definitivt et av årets viktigste skjønnhetsinvesteringer – du vil ikke angre!

Veil. pris: 1125,- Kan kjøpes hos GlasMagasinet, Steen & Strøm Magasin eller på kicks.no, som sender til hele landet.

4 kommentarer:

 1. Omg! Takk for tips, jeg visse ikke at de solgte den i Norge! Må kjøpes ASAP! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Det burde du, den er virkelig verdt det :)

   Slett
 2. Hi, Is the warranty international when you buy it in Kicks? I will be moving to Singapore and would like to know if I can get warranty no matter where I move to. Thanks!

  SvarSlett
  Svar
  1. I think so! But I would ask them to be sure :)

   Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3