15. jun. 2014

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream Review

Hi Lovelies!


The Body Shop er ute med en ny BB cream som heter Tea Tree Flawless BB Cream. Dette er en serie som består av 3 nyanser: 01 Light, 02 Medium og 03 Dark, som er den jeg bruker. Den inneholder blant annet Tea Tree Oil fra Community Fair Trade i Kenya som er kjent for sine antibakterielle egenskaper.  Den er laget spesielt til folk som har dårlig hud, sliter med kviser og andre problemer med huden, men kan selvsagt også brukes av folk som ikke er særlig plaget av kviser. Selv har jeg ingen kviser for øyeblikket, men liker den godt for det. 

Kremen er veldig dekkende, lett å påføre og føles lett på huden. Jeg likte den veldig godt, bortsett fra at den lukter veldig sterkt  når du først påfører den på huden og det er jo fordi den er laget av tea tree. Lukten går jo over, men for min del er den alikevel litt heavy.

Tuben har et fint og praktisk design, perfekt til å ha med i vesken hvis du trenger å friske opp huden litt. En veldig effektiv  BB krem.2 kommentarer:

  1. RE: Tusen takk Chioma :D Har akkurat lest ferdig Intervjuet med deg i det Nye, og må det var deilig å lese noe man selv kan kjenne seg igjen i. Både det med hvor vanskelig det er å forholde seg til folk som ikke kan forstå at man ikke er syk bare fordi diagnosen ikke syntes på utsiden, og dette med hvordan andres fordommer påvirker en selv.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for fine ord, det setter jeg utrolig stor pris på :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3