27. jun. 2014

My Festival Essentials

Hi Lovelies!Festivalsesongen har begynt og det kan være vanskelig å vite hva man skal ha med seg. Jeg deler derfor mine festival essentials, og jeg håper det inspirerer deg når du skal på festival.

Ikke avbildet, men husk en praktisk men kul veske eller sekk.

Solbriller: 
 Veldig viktig, ikke bare fordi de ser kule ut, men fordi de beskytter øynene dine. Jeg skal ha med mine Ray Bans, de passer et hvert antrekk og er for alltid kule!

En liten lommebok eller pung til å ha penger, id, bankkort i.

Leppestift /Leppepomade:
 Det er varmt ute og det er veldig viktig å holde leppene fuktig så det er viktig med en bra leppestift eller leppepomade mine favoritter er ettersom de har forskjellige farge gjør det sminken forskjellige og gjør antrekket litt kulere. Pluss leppene dine er supre ut og hvem vet? Kanskje du får et kyss av drømmegutten, best og ikke ha tørre lepper!

Hårpynt:
 Du har jo lyst til å se ekstra bra ut på festivaler og skille deg ut, da er hårpynt en fint måte å gjøre det på.

Smykker:
 Ta med et par fine smykker, det gjør et antrekk til noe helt annet og kan løfte det et hakk.


Hygiene:
Det kan være vanskelig å opprettholde optimal hygiene under festivaler og derfor er det viktig å ta med våtservietter til underlivet, til de dagene du ikke får vasket deg optimalt. Lol!

Fuktighet:
Det er viktig å ta være med på huden med god fuktighetskrem, dusjsåpe og håndkrem og tørrsjampo sånn at du slipper å tenke på å vaske håret.

Solkrem:
Man tilbringer hele dagen uten og det er viktig å ta vare på huden ikke bare fordi det er ubehagelig å være solbrent, men også fordi at hvis huden din blir eksponert for mye uten riktig beskyttelse kan det langsiktig føre til hudkreft. Brukt minst spf 30! 


Hudpleie:
 Med tanke på at du er mye ute og rundt et nytt miljø for huden som den kanskje ikke er vant til, er det viktig å ta med litt hudpleie for å holde huden i sjakk og i tilfellet den klikker helt.

Sko:
Det er viktig å ta med behagelig fottøy når du er på festival, ettersom du skal gå mye rundt! Det er ikke kult å få gnagsår før den første dagen er over. PS: Husk å ta med fotkrem, det er varmt og når man bruker sko hele dagen begynner ting å skje

+++ medisiner, papir, pinsett og masse annet du kanskje trenger, husk klær også da lol

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3