12. apr. 2014

Ren Skincare Invisible Detox Mask Review

Hi Lovelies! 


 Det er et par år siden jeg har brukt ansiktsmaske og den gangen endte det ikke så godt. Jeg var derfor veldig spent på resultatet da jeg skulle prøve REN Invisible Detox Mask og heldigvis endte det utrolig godt. 

Invisible Detox Mask er en del av Ren sin Clarimatte serie som er tilpasset for folk som har kombinasjonshud. Kjennetegn på kombinasjonshud er preg av fet/bland hud (spesielt t-sonen), tørre kinn og kjeve, hudormer + at man er utsatt for åpne porer og whiteheads.

Hva de sier den gjør:
En avgiftende leire maske designet for å redusere synligheten av porer og la huden renset, glatt og tonet.
Invisible Detox Mask er en rengjørende og rensende leir ansiktsmaske som er laget for å redusere og synligheten av porer, rense huden, gjøre den glatt og tonet Den bekjemper porene/porestørrelsen, hudormer og etterlate huden jevn, myk, tonet og ublokkert. Den er til alle hudtyper, men spesielt anbefalt til folk som har kombinasjons hud.  

Hva jeg sier den gjør: 
Jeg synes produktet innfrir og gjør det de sier den skal gjøre. Selv om jeg har ganske fin hud til å begynne med, har huden min blitt bedre etter at jeg begynte å bruke den. Ansiktsmasken var veldig lett å bruke, den var lett på hånden/fingrene før jeg tok den på huden, som føltes fresh og fin etter at jeg hadde brukt den. Jeg la også merke til at porene mine har blitt mindre. Huden ble heller ikke irritert etter bruk, masken lukter lavendel og produktet har en veldig enkel og pratisk design. Jeg liker veldig godt at den har en pumpe som gjør den lett til å bruke. 

Ren sine produkter er uten parabener og masse annet som er dårlig for deg! Sjekk ut hele listen her + her kan du lese mer REN sine rene retningslinjer. 

OBS: Hvordan bruke det: 
Bruk ukentlig:  Påfør en sjenerøs mengde på renset og tørr hud i ansiktet (på halsen også hvis man vil) unngå området rundt øynene, samt leppene. La den være på til den har tørket. Så skrubber du av med fingertuppene eller skyll godt av med varmt vann.


REN Skincare Invisible Detox Mask koster 295,- og kan kjøpes på Vitusapotek  

2 kommentarer:

  1. Jeg har enda ikke fått prøvd Ren-produktene, det er dårlig altså, for jeg har hatt lyst lenge. Takk for slike omtaler, da blir det lettere å velge blant alle produktene også. En god maske er gull verdt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Bare hyggelig! Du burde sjekke ut REN produktene, de er utrolig bra :)

      Slett

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3