25. apr. 2014

Beauty Favorites: Easter Edition

Hi Lovelies! Honeymanina Body butter fra The Body Shop 
Serien som består blant annet av dusjsåpe og body skrubb laget med honning fra Community Fair Trade i Etiopia. Den rike blomsterhonningen er bra for både huden din og for miljøet, body butteret gir opp til 24-timers fuktighet.

Eos Lip Balm Lemon Drop SPF 15 
Flotte Eos lip balm gir fine og fuktige lepper. Leppepomaden Eos er 95 % økologisk, den har spf 15.

Anthelios Xl 50+ spf  solkrem fra La-Roche Posay 
Passer for folk som har sensitiv, følsom og intolerant hud. Den gir en "nude skin" effekt, med øyeblikkelig absorbering og etterlater ingen hvite merker. Den er også er ikke- fetende og vannresistent. 

Neglelakk fra Yves Saint Laurent  Surreal Yellow 
Denne gulfargen er så utrolig kul og fin, neglelakken er dessverre ikke i butikk lenger. YSL har en lignende farge ute nå som heter Safran Sultan.


Maybelline the Colossal Go Extreme Mascara 
 Colossal Go Extreme Mascara har en dobbel buet stilk som gir børsten dobbelt opp med volum. Den gir ekstrem volum til vippene!

Leppestift fra Nilens Jord 738 Nude 
Denne nude fargen fra Nilens Jord er absolutt en av mine favoritt leppestifter, den passer til all slags make up. Den ser veldig bra ut på meg og etterlater ikke leppene mine tørre.

Formula 10.0.6 Picture Perfect Day  
Picture Perfect Day er en lett gelé aktig fuktighetskrem med spf 15. Den inneholder Guava som reduserer porene, gir renere hud, vitamin C tilfører fuktighet, styrker og gjør huden mykere. 

The Body Shop Color Crush Gorgeous Gold Øyenskygge 
 Fargen er en utrolig flott gullfarge og jeg elsker hvordan den ser ut på huden. Kolleksjonen Colour Crush er laget i Italia. 

Crabtree & Evelyn Verbena and Lavender de Provence håndkrem 
Crabtree & Evelyn er et merke som bygger på naturlige ingredienser. Verbena and Lavender de Provence er en veldig bra og  ultra fuktighetgivende håndkrem som lukter utrolig godt.

Hva var dine beauty favoritter denne påsken? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3