9. mar. 2014

La Roche-Posay & Vichy Spring News 2014

Hi Lovelies!


Forrige uke var jeg på event med La Roche-Posay og Vichy, hvor vi fikk se deres solnyheter for våren.La Roche-Posay har kommet ut med to nyheter i solserien Anthelios, som består av Aquagel 30spf og Ultra-ligh Anthrlios Xl 50+ spf. Begge passer for folk som har sensitiv,følsom og intolerant hud. De gir en "nude skin" effekt, me øyeblikkelig absorbering ogetterlater ingen hvite merker. Den er også er ikke-fetende og vannresistent. Jeg fikk prøve produktene og de gjør det La Roche-Posay sier de skal gjøre.
Under presentasjonen fikk vi et foredrag om solbeskyttelse og hudkreft.La Roche-Posay er engasjert i kampen mot hudkreft og har laget en nettside som heter myskincheck.no. Den har som mål og utdanne folk om mistenkelige hudforanger. Gå inn på myskincheck.no og lær mer om huden din og hudkreft.

PS: Anthelios serien er uten parfyme og uten parabener.


Vichy har også kommet ut med en serie rettet mot folk som har sensitiv hud og denne serien er også uten parabener. Vårens nyheter fra Capital Soleil-serien er Hydra mist som finnes i 2 varianter: spf 50 & spf 30. Det er en usynlig, fuktgivende mist til kroppen som trenger raskt inn i huden og etterlater huden silkemyk. Den er mildt parfymert , vannresistent og uten alkohol.

I tillegg til dette har de også kommet ut med en solmousse for barn spf50 som lukter helt fantastisk! Vi fikk testet produktene under eventen og denne her var en soleklar favoritt på grunn av den deilige lukten og konsistensen, som kommer til å være veldig morsom for barn å leke med. Den har høy beskyttelse mot UVA og UVB-strler og den er vannresistent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment! < 3